Training

Sports diary #4 2020

Mijn eerste week als 40-er is prima bevallen. Fijne werkweek en fijne trainingen. Ik moet nog even een ritme zien te vinden met de trainingen doordeweeks in combinatie met wisselende werklocaties.

Zondag
Wat een weertje! Na heerlijk uitgeslapen te hebben, nagenietend van mijn feestje, at ik een uitgebreid ontbijt, want ik had plannen. Ik moest nog even boodschappen doen (was vrijdag wat vergeten te halen) en aangezien de supermarkten bij mij in het dorp op zondag dicht zijn, besloot ik naar Leusden te lopen. Maar dat ging zó lekker dat ik met een omweg terug naar huis ben gegaan. Genieten tot de max! En na 17km voldaan weer thuis.

Maandag
Blue Monday? Wat een kul. Prachtige zonsopkomst en een fijne werkdag op het hoofdkantoor.

Dinsdag
Vanochtend vroeg op weg naar Den Haag om de files te ontwijken. Nog niet helemaal gelukt, dus de volgende keer nog maar vroeger naar kantoor… Maar vroeg beginnen is vroeg klaar. Ook weer lekker.

Woensdag
Eens in de week werk ik bij de KNVB in het gebouw #11 waar onder meer de VAR gevestigd is en waar in de kelders kunstgras wordt ‘gekweekt’ of zoiets. Grote geheimen in die catacomben onder het gebouw. Ik vind het een bijzondere en fijne plek om te werken en kan zo even met de opdrachtgevers vinger aan de pols houden en zaken op elkaar afstemmen.

Donderdag
Vandaag werkte ik vanuit huis een interview uit. Werkt net wat rustiger dan op kantoor. Ik kon lekker doorwerken en aan het einde van de dag was het droog dus trok ik de loopschoenen aan voor een rondje genieten. Helemaal toen de mist optrok en er nog een laat zonnetje door de bomen scheen.

Vrijdag
De zwaarste trainingsweek van deze cyclus, althans het hoogste gewicht, maar minder reps. En gek genoeg voelde het een stuk lichter dan vorige week! Al blijven die Romanians killing…

Zaterdag
Noem het mijn wekelijkse dosis lachtherapie, maar de zaterdagochtend training is altijd ronduit gezellig en hilarisch. Het lopen sloeg ik even over deze ochtend, want de training van gister had er (ondanks dat ie zo gemakkelijk ging) goed ingehakt. Ik was moooeeee. En de balans was vandaag ver te zoeken bij de Bulgarian squats. Mijn zenuwstelsel is ff flink geschrokken van gister!

Totaal loop kilometers deze week: 27 km
Jaartotaal loopkilometers 2020: 70 km

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!