Training

Sports diary #40 2020

Na een dikke up, toch een beetje een down. De coronamaatregelen worden verder aangescherpt, ik zit deze week thuis met een oorontsteking. Wat eigenlijk geen verschil maakt, want thuiswerken deed ik toch al. En verder doe ik maar weinig deze week.

Zondag
En vandaag deed ik lekker echt helemaal niets! Ja mezelf verwennen met nieuwe producten van FRÉ Skincare, omdat ze een 2 halen, 1 betalen actie hadden. Gemist? Met de code ANDREAVL krijg je 25% korting (en de garantie niet-goed-geld-terug op je eerste bestelling) of 30% als je de quiz eerst invult.
Na gisteren heb ik best wat reactie in de hamstring/bil en met de kilometers van gisteren op zak heb ik wel een Lazy Sunday verdiend.

Maandag
Gelukkig hebben we de foto’s nog. Ik zit de hele dag nog met een smile op mijn gezicht. Zó blij dat het mogelijk was om afgelopen zaterdag een race te lopen. Helemaal omdat de maatregelen nog verder aangescherpt gaan worden…

Dinsdag
De hele ochtend was ik hartstikke duizelig en het werd maar niet minder. Werken ging maar matigjes en na de lunch was ik het zo zat om steeds bijna van mijn stoel te vallen dat ik de huisarts belde. Daar kon ik gelukkig snel terecht en na een controle aan de oren bleek ik vocht in mijn linker middenoor te hebben en een luchtbelletje achter het trommelvlies. Met een neusspray mag ik de komende week aan de slag. Ik denk dat ik de komende week weinig actief zal zijn…

Woensdag
Eigenlijk was vandaag mijn kantoordag, maar in overleg besloot ik vandaag vanuit huis te werken. Ik voel me verder prima, beetje last van mijn oor, maar met wat meer pauzes kan ik prima werken.

Donderdag
Mijn oor heeft ups en downs. Gelukkig heb ik na vandaag weekend, want echt fijn werken was het niet deze week.

Vrijdag
In overleg met Huub vandaag een behandeling PDRT ingepland om te kijken of die oorklachten aangepakt kunnen worden. Mijn hele lijf leek wel uit balans te zijn. Hopelijk is de brainfog opgetrokken. Na de behandeling mocht ik nog wel even aan de slag met mijn deadlifts, die eigenlijk verbazingwekkend goed gingen!
De hele week heb ik teveel binnen gezeten en vanmiddag was het droog en eigenlijk ook het enige moment dit weekend dat de voorspellingen wat beter zijn, dus trokken we er op uit voor een wandeltochtje over de Grebbelinie, waarbij we heel veel paddenstoelen en een groot hol van ‘iets’ vonden.

Zaterdag
Vandaag sloeg ik de groepstraining toch maar even over. In plaats daarvan brachten we een bezoekje aan het Nationaal Militair Museum, waar nu de expositie “Hij of ik” te zien/luisteren is. Via een audiotour volg je een Canadese en Duitse soldaat in de WWII. Maar daarnaast is er nog veel meer te zien en te doen in het museum. Je moet er echt een dag voor uittrekken om alles te kunnen zien.

Totaal loop kilometers deze week: 0 km
Jaartotaal loopkilometers 2020: 1029 km

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!