Training

Sports diary #40 2023

Deze week nog even zo hard werken om alles voor mijn weekje vakantie af te krijgen, dat ik er pas donderdag erg in heb dat ik vakantie heb!

Zondag
Vandaag was er in Den Bosch een mineralenbeurs én kon ik meteen kennismaken met een verzamelaar die helemaal gespecialiseerd is in UV-reactieve mineralen. Dat leverde meteen een kofferbakdealtje op: hij blij met cerussiet van mij en ik een doos vol UV-reactieve mineralen uit Zweden rijker! De beurs was ook leuk. Klein maar fijn maar met leuke stukken.

Maandag
Vanaf 1 oktober is het Henschotermeer weer vrij toegankelijk. Daar moest ik meteen even gebruik van maken tijdens mijn lunchrun. Man man wat een heerlijk weer! Ik kan er geen genoeg van krijgen. En dan aan het Hens even de beentjes omhoog om een momentje te relaxen… Fantastisch! Meteen weer energie om de middag door te knallen met werk.

Dinsdag
Vandaag weer een gezellige kantoordag gevolgd door onze oefenavond bij de brandweer.
Dit keer een theoretische invulling IBGS, waarbij we ingingen op de gasexplosie in Bilthoven en daarna nog even met de viergasmeter aan de slag.

Woensdag
Ok… ik heb me weer wat op de hals gehaald. Net besloten dat het WK Spartan Trifecta voor mij dit jaar niet haalbaar is, maar op kantoor was ik gister bezig met een artikel over een wel erg mooie en kleinschalige marathon. Het begon te kriebelen, per ongeluk stuurde ik een mailtje naar een collage, heel onverwachts kreeg ik een startnummer en nu… ga ik op 25 februari voor het eerst sinds bijna 10 jaar weer een marathon lopen! De Nationaal Park Maasmechelen Marathon it is. Ik heb weer een doel, het plan zit in mijn hoofd. Let’s do this!
En nog iets leuks! Ik deed mee met een prijsvraag en won! Vandaag kwam een prachtige agaat op standaard binnen. Zo’n mooie! Met nog een gave UV reactie ook!

Donderdag
Met nog een paar laatste werkzaamheden ging dan nu echt mijn weekend in. Eehm… er was iets aan de hand met dit weekend. O ja! Ik heb vakantie! Ok, het is maar een weekje, maar het is een heerlijk vooruitzicht en ik geniet vandaag al volop van. De loopschoenen gaan aan voor een rondje verhard. Ik ren weer via het Henschotermeer.

Vrijdag
Ik hou van spontane ontmoetingen. Na de training reed ik door naar de shop van Kristalhelder. Zij heeft supergave stukken te koop uit de Trepca mijn in Kosovo en omdat we allebei zo enthousiast zijn over deze stukken nodigde ze me uit om ze in real life te komen bekijken.

Zaterdag
Poooeeee, dat was me even een training! De squats gingen prima, maar die werden even afgesloten met een sicke upperbody oefening: push ups tot falen en dan even dat touw intrekken. Maal twee… Ik kon een kwartier mijn armen niet meer bewegen!
’s Avonds was een gezellig avond bij Alwin. Weer genoeg bij te kletsen, morgen een leuke OL lopen én, niet onbelangrijk, de sleutel voor het huisje ophalen. Maandag vertrek ik met mijn ouders naar Duitsland voor een midweekje Vulkaneifel.

Totaal loopkilometers deze week: 22 km
Jaartotaal loopkilometers 2023: 534 km

Aantal loopkilometers maart: 24 km
Aantal loopkilometers april: 83 km
Aantal loopkilometers mei: 110 km
Aantal loopkilometers juni: 119 km
Aantal loopkilometers juli: 11 km
Aantal loopkilometers augustus: 83 km
Aantal loopkilometers september: 82 km

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!