Training

Sports diary #41 2019

Nooit gedacht zondag weer op het podium te staan. Behangen met lood dus huiswaarts en een heerlijke rustige week gehad. Welverdiende rust.

Zondag
Vandaag was ik toch echt van plan het rustig aan te doen. Ik was gisteren zo diep gegaan met de Beast dat ik direct na de finish al knallende koppijn had. Daar had ik geen zin in vandaag. Tel daarbij op dat het de hele nacht had geregend en het parcours op sommige plekken veranderd was in een groot moeras.
Alleen als je dan tijdens de race toch weer een behoorlijk drive krijgt en jezelf weer begint te pushen om iemand voor te blijven en je uiteindelijk als 2e eindigt kun je toch wel zeggen dat je poging om het rustig aan te doen mislukt is… Vervolgens nog afsluitend de Sprint om het Trifecta-weekend compleet te maken. Wat een weekend. En wat een mazzel met het weer.

Maandag
Terug naar huis met de boot en een fikse rit later goed thuis gekomen. Wel lekker meteen door naar bed, want mooooeee!

Dinsdag
Nadat ik Simone ’s ochtends op het station had afgezet had ik een rustig dagje. Nog even goed nagenieten van het weekend. De spierpijn was al weer weg, ik voelde me prima en dat terwijl ik aardig diep heb moeten gaan dit weekend om die podiumplekken te pakken. Mijn herstel gaat beter dan ik had durven hopen!

Woensdag
O yeeeeaaah! Mijn nieuwe wasmachine is er! Superfijn, want ik heb nu een stapel was liggen van hier tot Tokyo.

Donderdag
Geen koffieboontjes meer in huis betekent maar één ding: op naar Livingstone in Amersfoort voor een bakkie en boontjes. Meteen maar even van de gelegenheid gebruik gemaakt om lekker te shoppen. De training voor vandaag: farmers walkend door de stad met de tassen.

Vrijdag
Na een weekje niets gedaan te hebben (welverdiende rust zal ik maar zeggen) ging ik vandaag weer aan de slag bij Huub. De deficits gingen als van ouds, maar de nordic curls leverden me al snel stijve hamstrings op.

’s Middags kreeg ik het op mijn heupen en ruimde in mijn kledingkasten eens uit. De zolder moet ook nog onder handen genomen worden, want volgende week krijg ik zonnepanelen en moeten ze op de zolder zijn. Wat nu onmogelijk is….

Zaterdag
Die hamstrings waren nog steeds heel erg stijf en de benen wilden vanochtend niet echt hardlopen. Dat werd dus een kort rondje voor de groepstraining van vandaag, die voor mij bestond uit front squats, low bar backsquats en kettlebell swings. Bovenlijf komt morgen aan bod.
De middag maakten Sofie, Nicky, hondje Guusje en ik een wandeling in het bos, hadden een verdere relaxte middag en zaten ’s avonds met de meiden van Huub pizza te happen. Supergezellige dag!

Totaal loop kilometers deze week: 24 km
Jaartotaal loopkilometers 2019: 818 km

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!