Training

Sports diary #41 2020

Looprust. Want ik heb nog steeds last van mijn hamstring/bil en ik heb toch geen races in het verschiet. Wel een berg werk, die alleen maar hoger lijkt te worden. En dat met de herfstvakantie in aantocht…

Zondag
Wat een zeikweer. Mijn humeur wordt er niet beter op zo. En mijn hamstringbilding voel ik. Aangezien ik geen doelen voor de komende tijd heb gesteld kan ik nu ook de rust nemen. Beste excuus om er met dit zeikweer niet uit te hoeven. Dus rukte ik een puzzel van de zolder.

Maandag
Yes, mijn wandelbolides zijn binnen! De herfstvakantie komt er aan en aangezien wandelen op de planning staat kan ik maar beter snel beginnen met inlopen… Gelukkig zitten ze als sloffen. Zelfs zo lekker dat ik ze de rest van de dag binnen aan heb gehouden.

Dinsdag
Na het werk ging ik op bezoek bij Chantal. Weet je nog dat ik enige tijd geleden met de benen omhoog lag na bloedafname voor een EMB test? Vandaag kreeg ik de uitslag! En die was erg verhelderend. Met inzicht in de opname van mineralen, mijn neurotransmitters, energetische blokkades en stress parameters. Een berg aan informatie, die mijn brein nog moet verwerken en heel veel gezellig geklets verlaat ik BASIS en kan ik thuis aan de slag met de voedingsadviezen. Wordt vervolgd!

Woensdag
Kantoordag! Weer fijn met een paar collega’s op kantoor en tussen de middag mijn vaste wandelingetje naar de bakker voor een heerlijk belegd broodje. Wat nu eigenlijk totaal niet meer in het voedingsplan past… oeps…

Donderdag
Spannende afsluiter van de week. Na ja, de werkweek. Vanavond een assessment voor de volgende stap van de brandweer. Met een wel heel bijzondere rapportage verliet ik de kazerne.

Vrijdag
Na een week geen bal uitgevoerd te hebben aan sport was het vandaag eindelijk weer eens tijd voor wat liften. Een fijn programma aan deadlifts, benchpress en pull ups afgewerkt.

Zaterdag
Wat een week… En dan een nacht met vuurwerk er achter aan. Dat resulteerde in een fikse hoofdpijn in de ochtend. Geen training voor mij vandaag. In plaats daarvan trok ik mijn wandelschoenen aan en ging op een relaxte paddojacht. Het staat hier echt helemaal vol!

Totaal loop kilometers deze week: 0 km
Jaartotaal loopkilometers 2020: 1029 km

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!