Training

Sports diary #42 2018

Even een iets andere diary dan anders, want deze week verliep ook wat anders dan anders. Met Spartan Race Eiland van Maurik in aantocht nemen mijn werkuren explosief toe en heb ik minder tijd voor trainen en andere dingen.

Niet dat dat me aan het begin van de week iets uitmaakte. Ik heb tot dinsdag dusdanige spierpijn gehad, dat ik blij was dat ik deze dagen op kantoor zittend door kon brengen! Daarnaast heb ik al enige tijd een dwarse linkerarm. Daar had Huub vrijdag al naar gekeken. Een beklemde zenuw in de schouderregio bleek de oorzaak van die rare uitstralende pijnen door de hele arm. Maar na de behandeling was ik niet direct van die pijn verlost. In tegendeel. De zenuwpijn wandelde er lustig op los in mijn arm. De ene dag venijnige steken in de onderarm, de volgende dag alsof mijn biceps en triceps werden afgebonden, maar steeds een scheurende pijn aan de binnenzijde van de elleboog bij het strekken van de arm. Ook al weet ik dat er niets aan de hand is en dit puur een mindfuck van die zenuw is, het kost toch een partij energie en ik ben constant alert om een pijnprikkel te vermijden.

Blij dus dat ik vrijdag weer naar Huub ging en hij nog iets kon vinden wat me vrijwel direct verlichting bracht. Vanaf dat moment was de uitstraling in de arm weg en was alleen de binnenzijde van de elleboog nog een gevoelig punt. Dat hinderde me in de training van zaterdagochtend wel wat, maar ook daar had Huub een oplossing voor. Een ‘hak’ beweging op het pijnpunt waar ik even van schrok, maar vervolgens kon ik mijn arm (zij het tijdelijk) geheel pijnvrij strekken. Nog even herstel nodig dus. In de tussentijd werk ik lekker door. En probeer ik niet te vergeten foto’s te maken… Want dit is natuurlijk wel heel leeg en kaal!

Totaal loop kilometers deze week: 4 km
Jaartotaal loopkilometers 2018: 841 km

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!