Training

Sports diary #42 2019

Een beetje een vreemde week, want kilometers werden er niet gemaakt. Noem het het weer, een virusje of te druk met armbandjes maken. Ach, een weekje looprust kan ook geen kwaad na de afgelopen weken!

Zondag
Drie op een rij. Vandaag de derde krachttraining van dit weekend met het bovenlijf op het programma. Zo werden de groepen over verschillende dagen gespreid en dat is net wat minder belastend voor mijn lijf na de afgelopen wedstrijdweken.
De middag brachten Sofie en ik door in Made bij Emilie. Zij maakt de leukste armbandjes en andere sieraden alleen heeft ze het zo druk dat wij haar kwamen helpen. Dus even op les om te leren hoe we de patroontjes daadwerkelijk in een armbandje verwerkt krijgen. Superleuke middag!

Maandag
Wel of niet mijn risotto eten die een paar dagen buiten de koelkast had gestaan? Ach, als ik ziek word weet ik waar het van komt.

Dinsdag
En dat heb ik geweten… de hele dag kotsmisselijk! Ik denken dat het door de risotto kwam. Niet dus, Sofie was afgelopen nacht helemaal ziek geweest en waarschijnlijk hebben we een virusje te pakken via via, alleen heb ik mazzel dat het bij misselijkheid is gebleven!

Woensdag
Toch maar even een dagje nog niet al te veel doen, want als het inderdaad een virusje is kan ik maar beter wat extra rust nemen. Maar ik hield mezelf lekker bezig door armbandjes te maken voor Mint15. Superleuk om te doen! En ondertussen ook mijn eigen ontwerpje gemaakt voor Sparta!

Donderdag
Op naar Arnhem voor een gezellig potje boulderen met Celine. Toch ‘gek’ om in een andere hal te klimmen, waar ineens alles veel hoger en moeilijker lijkt! Wel leuk om proberen mezelf in onmogelijke routes te vouwen. Behoorlijk intensief dus!
De middag werd ik door de moeder van Celine onder handen genomen middels gua sha, een methode waarbij middels zachtjes schrapen met een steen over de huid afvalstoffen vrij komen. Nou en die kwamen vrij!

Vrijdag
Een training met een pittige omvang die me niet in de koude kleren ging zitten… De deficit deadlifts zijn deze week op z’n zwaarst en daar moest ik echt even van bijkomen. Vervolgens een blok bovenlijf met bench, pull downs, dumbell press en vertical rows. De rest van de dag deed ik niets meer. Ik voelde me ook niet helemaal lekker. Maar dat kan ook door de behandeling van gisteren komen.

Zaterdag
Met m’n goede gedrag op tijd naar Breda zodat ik voor de training nog even een rondje kon hardlopen. Niet dus! De regen kwam met bakken uit de lucht donderen en om nou helemaal doorweekt een krachttraining te doen zag ik niet zitten. Dus werd het alleen kracht en dat was behoorlijk pittig met front- en low bar backsquats, gevolg door achter- én vooruit slepen! Dank je wel Daphne!
In ieder geval genoeg naar de klote om de rest van de dag op mijn gat te zitten. Wat goed uit kwam, want zo kon ik weer armbandjes maken.

Totaal loop kilometers deze week: 0 km
Jaartotaal loopkilometers 2019: 818 km

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!