Training

Sports diary #42 2020

Hoognodig aan vakantie toe! Dat was waar het deze week om draaide. En dan… valt je geplande vakantie volledig in duigen… In plaats van samen in Oostenrijk eindigde ik deze week alleen in Otterlo.

Zondag
Rust aan mijn kop. Dat heb ik nodig. De hoofdpijn van gisteren is nog niet weg. Ik was nog nooit zo aan vakantie toe als nu. Ik maakte er een echte lazy Sunday van en trok een puzzel van zolder die ik nog niet had gemaakt. Heerlijk! 

Maandag
Mijn laatste werkweek voor de herfstvakantie. Ondertussen ben ik al druk aan het inpakken voor Oostenrijk waar ik met vriendlief een weekje in een vakantiehuisje bivakkeer en we lekker veel gaan hiken. Daar mag ik onder andere een nieuwe backpack van Osprey gaan testen! Excited!

Dinsdag
Na een dagje thuiswerken op naar de kazerne van de brandweer, want met de korpscommandant ging ik de rapportage van het assessment bespreken, waar een bijzondere uitslag uit was gekomen. Maaaaar… op naar de volgende stap! Eind van deze maand heb ik de fysieke keuring.

Woensdag
Kantoordag! Fijn weer collega’s om me heen en een best spannend gesprek: mijn functioneringsgesprek. Maar goed nieuws! Contractverlenging. Ik ben blij! 
’s Avonds ging ik op kraamvisite bij Kelly, die een kitten heeft! Cuteness to the max!

Donderdag
De afgelopen weken had ik best wat reactie in de hamstringaanhechting, maar het lijkt de goede kant op te gaan. Dus vandaag liep ik een kort rondje met wandelminuutjes om toch eindelijk weer eens de benen te strekken, dat voelde goed!
En het was hard nodig ook, want er volgde thuis even niet zulk leuk nieuws. Vriendlief werd voor de zekerheid door zijn werk toch even getest… en die uitslag… daar moesten we op wachten. Dus daar ging het plan om vanavond te vertrekken naar Oostenrijk…

Vrijdag
Als je moet wachten duurt iedere minuut een uur te lang. Helemaal als je op het punt staat op vakantie te gaan. Uiteindelijk kregen we in de middag de uitslag van de test. Ons reisplan om naar Oostenrijk konden we laten varen… Vriendlief testte positief! Hoe dan? Enige ‘mazzel’ in dit verhaal: we hadden elkaar al twee weken niet gezien, dus ik kon niet door hem besmet zijn. Ik hoef dus niet in thuisisolatie. Maar met dit nieuwe feit had ik wel te dealen. Gelukkig wilden pa en ma de caravan wel neerzetten, dus vanaf morgen heb ik geen uitzicht op bergen, maar op de velden. In ieder geval hoef ik mijn vrije week niet thuis door te brengen. Gewoon even lekker er tussenuit.
En een goedmakertje vandaag: ik won een prijsvraag van Coolsafety en mag voor € 200,- aan Craft kleding uitkiezen! Wow! 

Zaterdag
In plaats van hiken in de Oostenrijkse bergen verzette ik vanochtend eerst mijn zinnen tijdens een training bij Huub. Gelukkig kon hij nog een plekje voor me vrij maken en kon ik vandaag mijn deadlifts doen. Die afleiding had ik even nodig. Het was ook een pittige eerste training in de nieuwe cycle. De gewichten zijn niet al te hoog, maar ik sta defecit en moet na één zware set 4 sets van 8 reps maken. Kapot!

De middag reed ik naar mijn onderkomen voor de komende week: minicamping ’t Kikkergat in Otterlo. Even wennen in de caravan, maar de draai heb ik al snel gevonden. Nu nog mijn knopje vakantiemodus vinden.

Totaal loop kilometers deze week: 6 km
Jaartotaal loopkilometers 2020: 1035 km

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!