Training

Sports diary #42 2021

Tussen de buien door werden er mooie kilometers gemaakt deze week! Met als hoogtepunt gierend van het lachen door de Duitse bossen. Rara, waar ik vervolgens spierpijn van had…

Zondag
Een OL in mijn achtertuin Den Treek! Die wilde ik niet missen. Aan de antibiotica of niet. Maar met wat aanpassingen kon ik genieten van de herfst in al zijn kleuren en het speuren naar checkpoints. Maximaal genieten op de zondagmorgen, zodat ik de rest van de dag heerlijk kon chillen.

Maandag
Zo… even een inspanning leveren op zondag en ik sliep vannacht bijna de klok rond! Deze week doe ik maar even rustig aan. Ik ben ook blij dat een aantal opdrachtgevers met vakantie zijn, zodat ik deze week niet het vuur uit de sloffen hoef te lopen voor mijn werk.
Aan het einde van de dag trek ik mijn wandelschoenen aan voor een rondje wandelen en op zoek te gaan naar reeën. Nog net op tijd voor het donker thuis… Ik moet echt enorm wennen aan de korter wordende dagen…

Dinsdag
Wat een kakweer. Ik blijf lekker binnen. Ik maak alleen een paar korte wandelingetjes om een frisse neus te halen.

Woensdag
Klaar met die antibiotica! Letterlijk en figuurlijk. De laatste dagen voel ik me best wel beroerd door die zooi en maak gigantisch lange nachten. Maar vooral mijn darmgestel heeft het er moeilijk mee, dus de probiotica is ook ingeslagen ter ondersteuning.
Ondanks dat het herfstvakantie is hebben we vanavond brandweeropleiding. Er zijn wat extra lessen ingelast voor ons herexamen brand.

Donderdag
Weekend! En die begin ik met flink uitslapen. Ik heb wat boodschappen te doen in het dorp en moet nog even langs de kazerne. Dat doe ik op een rustig wandel/dribbeltje. Ik dacht dan kan ik mooi mijn nieuwe ON jasje testen die regenafstotend is. Is het droog! Het is toch bijna niet te geloven. 

Vrijdag
De laatste training van deze cycle met snatch grip deadlifts op 95 kilo. Huub is ondertussen in zijn nopjes en een nieuw kabelsysteem aan het installeren, die ik vervolgens mag testen met een paar oefeningen ‘kastje pompen’. 


Zaterdag

De wekker stond vandaag vroeg, maar met goede reden. Vandaag stond weer een leuke dag op de planning. Ik was via Yu Man Race uitgenodigd om deel te nemen aan de Ultimate Warrior Race. Samen met Manon ging ik naar Limburg en onderweg hadden we al de grootste lol. Het was een vrolijk weerzien met weer zoveel bekenden! Om over de race nog maar niet te spreken. We gingen met de slappe lach van start en we kwamen met de slappe lach over de finish. De 30 kilometer daartussen waren niet veel anders. Wat een verschrikkelijke lol hebben we gehad! Al was het maar om de leuke obstakels, de chopsticks die we onderweg in de handen geduwd kregen, de rode judoband die we nodig hadden bij een obstakel, de bami bij het laatste verzorgingspunt (aha, chopsticks!) en het branden van onze eigen medaille.
De omgeving was gevarieerd en het stuk door de Duitse bossen en zandafgravingen waren supergaaf. Vooral toen we van het parcours afgeweken waren en een pad boven de afgraving langs liepen, terwijl we ergens beneden moesten zijn…. Dan maar naar beneden glijden… Iets wat het hele bos gehoord moet hebben.
Een geweldige, maar wel intensieve dag.

Totaal loop kilometers deze week: 50 km
Jaartotaal loopkilometers 2021: 1.178 km

Totaal januari loopkilometers: 93 km
Totaal februari loopkilometers: 158 km
Totaal maart loopkilometers: 124 km
Totaal april loopkilometers: 141 km
Totaal mei loopkilometers: 136 km
Totaal juni loopkilometers: 81 km
Totaal juli loopkilometers: 104 km
Totaal augustus loopkilometers: 109 km
Totaal september loopkilometers: 121 km

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!