Training

Sports diary #42 2022

Deze week belandde ik in een rollercoaster. Eerder dan verwacht werd pa opgeroepen voor zijn operatie. En dat was geen kleinigheidje…

Zondag
Aangezien ik pas superlaat in bed lag, sliep ik lekker uit. Dacht ik. Toen mijn ouders belden was ik direct wakker en nuchter. Het ziekenhuis had gebeld met de mededeling dat er een patiënt was uitgevallen en paps morgen zijn nieuwe hartklep kon krijgen… Ik was instant nuchter!
’s Avonds zat ik bij pa in het ziekenhuis in de opnamekamer…

Maandag
Wat een dag… Stiekem was ik blij dat ik wat afleiding had van mijn werk, maar vandaag was zenuwslopend. Aan het einde van de dag ging ik naar ma en werd er gebeld dat de openhartoperatie geslaagd was. In de avond konden we langs op de IC. Pa werd net wakker uit de narcose.

Dinsdag
Na een ochtend werken moest ik naar Houten voor mijn tweejaarlijkse keuring voor de brandweer. Deze bestaat uit een medische check, waarbij mijn bloeddruk veel te hoog was (duuuuuh!) en een fysieke test op de baan en op de stairmaster. Beide gingen prima en ik ben weer goedgekeurd.
Direct daarna ging ik naar het ziekenhuis. Pa was al overgebracht naar de verpleegafdeling en zat al naast zijn bed! En het was een gezellige boel op de kamer, want hij lag daar met een bekende Nederlandse rapper.

Woensdag
Vandaag een bijzonder dagje, want ik zat in Breda. En niet voor training, maar voor een dagje brandweerzaken! Zo genoot ik van een prachtig uitzicht over Breda vanaf de hoogwerker. Ik hield aan deze dag alleen wel een gescheurd voorste enkelbandje over met dank aan een gymmat.
Vanuit Breda reed ik door naar het ziekenhuis om pa te bezoeken. Het herstel gaat goed en de stress begint wat af te nemen.

Donderdag
Vandaag nog even een slag slaan met werk, omdat ik daar gisteren geen tijd voor had. Door de stress van afgelopen week is mijn lijf helemaal op hol geslagen. Ik heb enorme zenuwpijnen in mijn armen. Ik kan nauwelijks iets oppakken en vasthouden zonder gekke bewegingen en pijn…

Vrijdag
Gelukkig kan ik vandaag naar Huub en behandelt hij me vandaag met PDTR. Wat ik al wist: de emoties zaten enorm hoog en dat heeft bij mij een fikse uitwerking. Na de behandeling voel ik me rustiger en meer geaard. De training vandaag is even heel minimaal, maar niet erg voor een keertje.

Zaterdag
Vandaag doe ik mee met de groepstraining. We doen wel een ander programma, omdat iedereen kampt met dingetjes. De squats slaan we over, maar we slepen en doen vooral veel upper body.
Maar het beste van vandaag: pa mag al naar huis! Dus de middag breng ik door bij mijn ouders thuis. Wat een fijn gevoel om pa weer thuis te hebben!

Totaal loopkilometers deze week: 5 km
Jaartotaal loopkilometers 2022: 1010 km

Aantal loopkilometers januari: 145 km
Aantal loopkilometers februari: 143 km
Aantal loopkilometers maart: 84 km
Aantal loopkilometers april: 69 km
Aantal loopkilometers mei: 97 km
Aantal loopkilometers juni: 100 km
Aantal loopkilometers juli: 99 km
Aantal loopkilometers augustus: 115 km
Aantal loopkilometers september: 104 km

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!