Training

Sports diary #42 2023

Het is dan wel herfst, maar met dit weer mag de herfst van mij nog wel even duren! Alleen mentaal voel ik de kortere dagen en dalende temperaturen al wel doordringen.

Zondag
En dag twee van de beurs! Aangezien ik nu alleen was, had ik ook even flink te tijd te kletsen met bekenden, standhouders en lichtjes te schijnen. Man, man die tugtupieten grepen me bij mijn lurven! Het was een heel stuk rustiger dan gisteren. Veel beter de mogelijkheid om stands van onder tot boven uit te pluizen en moois te scoren. Dus moe, maar zeker voldaan reed ik terug naar huis. Vakantie voorbij…
Maandag
De werkweek werd afgetrapt met een overleg en gevoldg door tikwerk op de laptop. Maar ik vond de tijd om na de werkdag de loopschoenen aan te trekken. Met het Henschotermeer weer open kon ik het weer niet laten… Rondje Hens it was. En aangezien ik niet van plan was van het asfalt af te gaan had ik eens snelle schoenen aan. Poe, dit tempo op een 10 kilometer heb ik lange tijd niet meer gelopen! Bij iedere kilometer wilde ik eigenlijk het gas loslaten maar in plaats daarvan ging het gas er juist op. Heerlijk!

Dinsdag
Op naar kantoor vandaag. En het is geen verrassing: iedere lunchpauze op kantoor betekent een rondje wandelen door het knusse Vreeswijk met een stop bij de bakker om lunch te halen.
Aangezien het herfstvakantie is hebben we vandaag geen oefenavond… Gek om weer een dinsdagavond ‘vrij’ te zijn.

Woensdag
Yes weekend! En die luidde ik in met een kort rondje lopen. Normaal loop ik geen twee dagen achter elkaar, maar met morgen leuke loopdate op de planning en erg veel zin om de benen vandaag even te strekken deed ik het nu dus even wel.

Donderdag
Enige tijd terug interviewde ik Debbie al voor een item in de RunningNL, dus maakten we meteen het plan om eens te gaan lopen. Dat was echt heel lang geleden! Dus liet ik Debbie vandaag mijn achtertuin zien. Een heerlijk rondje ouwehoeren, gierend van het lachen, twee wildebrassen bij elkaar stuiterend door het bos, de gekste foto’s en filmpjes maken en ook nog als kapitein van een schip ten onder gaan om vervolgens met een natte broek verder te moeten rennen. Na exact 15 kilometer stonden we weer bij het startpunt. Wat een toploopje was dit!

Vrijdag
Vandaag weer een lekker rondje krachttraining bij Huub. Na een weekje vakantie vandaag een niet te gek harde training. Vond ik eigenlijk ook niet zo erg. Ook al is het best wel lekker herfstweer, de omslag van het weer met lagere temperaturen en kortere dagen gaan toch niet helemaal in de koude kleren zitten. De rest van de dag lag ik er toch best een beetje af.

Zaterdag
Na de squatsessie en upper body van vandaag reed ik door naar Ermelo voor een dagje ploeteren op de heide. Met de OL-vereniging hadden we vandaag een vrijwilligersdag en hielpen we de boswachter met het verwijderen van berkjes en ander spul dat niet op de heide thuishoort. Wat begon met een klein takje eindigde uiteindelijk met een gevecht met een berk van 5 meter. Onze techniek om de bomen te ontwortelen werd ook steeds meer bijzonder… Duwend tegen de berk en met berk en al omdonderen en er bovenop belanden. Of omgekeerd, aan de berk gaan hangen en dat ding meetrekken en er finaal onder verdwijnen. Al met al een gezellige dag, die me ’s avonds al de nodige spierpijn opleverde…

Totaal loopkilometers deze week: 31 km
Jaartotaal loopkilometers 2023: 609 km

Aantal loopkilometers maart: 24 km
Aantal loopkilometers april: 83 km
Aantal loopkilometers mei: 110 km
Aantal loopkilometers juni: 119 km
Aantal loopkilometers juli: 11 km
Aantal loopkilometers augustus: 83 km
Aantal loopkilometers september: 82 km

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!