Training

Sports diary #44 2020

Waarom thuiswerken als het ook op de camping kan? Ik verleng deze week mijn campinglife, eet iedere dag (twee keer) van de bbq, zie nog een lading edelherten en kom door mijn laatste test!

Zondag
De weersverwachting voor vandaag was niet al te best. Perfect dus om op een zondag het park De Hoge Veluwe in te gaan. Al was het wel drukker dan afgelopen woensdag, de drukte viel, eenmaal op de wandelroutes, behoorlijk mee.
In de stromende regen, lekker ingepakt, genieten van de prachtige herfstkleuren, picknicken onder een afdakje en dan… vlak voordat we terugkwamen bij de parkeerplaats ligt daar een edelhert nog geen 20 meter van het pad bij te komen van een bronstige nacht. Wat zijn die dieren indrukwekkend!
Het blijft niet bij deze enkeling. Op het veld waar ik woensdag al twee herten zag, staat nu een hele kudde! En ook een stuk verderop liggen vier mannetjes op een rijtje naast elkaar in het zand. Ook de moeflons laten zich vandaag zien. Een geslaagd wild dagje!
Teruggekomen op de camping steken we de bbq maar weer aan. Ik geloof dat er deze week weinig in de caravan gekookt gaat worden…

Maandag
Waarom thuis zitten werken als dat ook op de camping kan? De wifi verbinding is hier prima en het is heerlijk rustig op de camping. Met de neus in de natuur thuiswerken bevalt me wel. En zo kunnen we toch nog een beetje samen vakantie vieren. We zijn er in ieder geval even tussenuit.
Tussen de middag even naar buiten om de benen te strekken en weer even langs de zwijntjes.

Dinsdag
De zon schijnt deze morgen (eindelijk) en met 13 graden is het eigenlijk nog best lekker om de dag buiten te beginnen. Achter de laptop dus. De weinige campinggasten kijken me wel een beetje vreemd aan. Jammer genoeg is het zonnetje van korte duur en verdwijn ik weer de caravan in. Vandaag bbq’en we niet alleen in de avond, maar ook voor de lunch gaat de fik in de bbq.

Woensdag
We hebben deze week niet heel veel mazzel met het weer. Het is overwegend bewolkt en het regent met iets te veel regelmaat. Toch vermaak ik me prima. Het campingwerken is echt heerlijk! Tussen de middag even er tussenuit om dan de middag weer met een fris hoofd verder te werken.

Donderdag
De zon laat zich deze morgen weer zien! Dus ik vlieg met de laptop meteen weer naar buiten.
In de middag rijdt ik richting de VRU voor mijn laatste test. De aanstellingstest voor de vrijwillige brandweer. Als ik deze doorkom, mag ik voorgedragen worden voor aanstelling. Glansrijk kom ik het parcours en de stairmaster door. Yes!
Vannacht slaap ik een nachtje thuis. Morgenochtend weer naar Breda.

Vrijdag
Deze cycle met deadlifts ligt me wel. We werken aan een paar zwakke punten en ik merk iedere week verbetering. Toch is techniek iets waar in continue aan zal moeten blijven werken.

Na de training rijdt ik terug naar de camping, waarna we na een bbq klompenpad Harscamperpad, maar deze valt zo tegen dat we een shortcut nemen en een beetje teleurgesteld terug naar de camping gaan. En de bbq weer aansteken.

Zaterdag 
Helaas, campinglife komt nu echt ten einde. De camping sluit dit weekend, dus de boel wordt afgebroken. Toch kan ik het buitengevoel nog niet afsluiten. Helemaal omdat het vandaag een heel stuk beter weer is dan de afgelopen week. De middag gaan we dus op ontdekkingstocht, maar dan in de buurt van huis. We gaan naar de Blauwe Kamer en de Grebbeberg in Rhenen en vooral het uitzicht vanaf de Grebbeberg doet zo on-Nederlands aan!

Totaal loop kilometers deze week: 0 km
Jaartotaal loopkilometers 2020: 1040 km

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!