Training

Sports diary #45 2018

En toen was het Trifecta World Championship ten einde. Het hoogtepunt van het jaar voor mij. Wat een geweldig avontuur. Al ben ik blij dat ik nu even in wat rustiger vaarwater kom. Ik zou bijna vergeten wat weekend is!

Zondag
Van de receptionist had ik gisteravond een paar Griekse pijnstillers gekregen waar je een kudde olifanten mee om kan leggen, just in case. Gelukkig had ik ze niet nodig vannacht. En nog beter: ik kon zonder pijn op mijn voet staan! Dat werd dus gewoon starten op de Beast. Een tochtje van ruim 30 kilometer voor de boeg… En ik was me toch wel wat angstig voor de start, want wat als de voet toch op begon te spelen?
Het was een mooie, zware, uitputtende en epic race. Ik finishte met de tranen over mijn wangen. Ik had het gefikst! Gefinisht op het Trifecta World Chanpionship met uiteindelijk een 18e plek in mijn Age Group waar ik hartstikke blij mee ben! Alle Nederlanders kwamen goed over de finish, dat werd gevierd met Sparta bier en veel gerinkel van medailles.

Maandag
Na weer een onrustige nacht omdat de honden buiten uren lang tekeer gingen kon ik vanochtend eindelijk eens uitgebreid ontbijten zonder lange tanden. Dat werd bacon met scrambled eggs, broodjes, koekjes en koffie. Maar ik kan geen Grieks dus in plaats van koffie kwam er warme choco uit de machine. Ook goed.
Na het ontbijt plofte ik in de transfertaxi met de groep Spanjaarden van de heenreis en werden we naar het vliegveld in Athene gereden. Daar had ik nog uren de tijd die ik doorbracht met Hanno en Sabina en vervolgens met Nayibe en wilden we heel graag met Jon Albon op de foto die weer op dezelfde vlucht zat.
Een goede vlucht en autoritje verder was ik weer thuis. Wat een avontuur…

Dinsdag
Alsof ik niet weg geweest ben. Vandaag weer aan het werk. Met een hoofd vol avontuur, een lijf vol spierpijn en een berg aan foto’s. Tijd om weer even goed te eten, want ik heb echt te weinig groente op deze dagen.

Woensdag
Geen vrije woensdag vandaag maar ik had mijn vrije dag met maandag geruild. Dat is wel even gek. Helemaal omdat ik dan wel al een was gedraaid had, maar de rest van de koffer nog onaangeroerd lag. Komt van het weekend wel.

Donderdag
En na vandaag heb ik weekend. Eens een echt weekend! Want even niet te veel werkzaamheden, geen races. Jeetje, ik kan zondag  gewoon uitslapen! Wat een vooruitzichten! Ook een mooi zicht: mijn boompje in de tuin!

Vrijdag
Even kijken wat de schade is na dit afgelopen heftige weekend. Dat viel mee. Ok, mijn voet is nog mooi blauw, maar ik ondervind er geen hinder van. De training bij Huub ging dan ook goed en ook al merkte ik wel dat mijn lijf nog in herstelmodus stond, ik kon aardig wat gewichten verplaatsen.
Spelletjesavond! Op naar Utrecht, wat me in de spits met allerlei ongelukken 2 uur kostte, maar dan heb je een leuke avond met vrienden, lekker eten en spelletjes spelen. Topavond!

Zaterdag
Vanochtend weer vroeg uit de veren voor de groepstraining. Wat ging die training snel voorbij! Hoe dan! Als warming up liep ik een klein rondje hard, gevolgd door de training en nog even uitlopen.
’s Middags bracht ik door bij mijn ouders en familie op bezoek. Supergezellig. Zo gezellig dat het zo laat werd dat ik bij mijn ouders de logeerkamer in dook. Die kilometer naar huis wandelen… pff…. geen zin meer in!

Totaal loop kilometers deze week: 37 km
Jaartotaal loopkilometers 2018: 905 km

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!