Training

Sports diary #45 2020

De zon schijnt! Zo, dat had ik even nodig. Helemaal met de drukke werkweek. Daarom het voornemen, helemaal nu de dagen korter worden, om iedere dag een half uur overdag buiten te spenderen. En dat is met dit weer heerlijk!

Zondag
Als ik een idee in mijn kop krijg, dan wil ik dat het liefst zo snel mogelijk tot uitvoer brengen. Dus als je in de ochtend een foto van je ouders doorgestuurd krijgt die aan de warme choco zitten aan het Henschotermeer, dan ben ik snel omgekleed om ook die kant op te gaan! Een rondje hardlopen op deze herfstige morgen it is. Met mijn mok op zak om halverwege de run een warme choco met alles er op en er aan (lees: slagroom, marshmallows en… rum) te nuttigen en daarna de training verder af te maken.

Maandag
Mijn drukke dag thuiswerken sloot ik af met een wandelingetje. Een bijzondere eigenlijk, want ik ontdekte een pad vlakbij huis wat ik nog helemaal niet kende! Zo zie je maar dat iedere ontdekking om de hoek ligt.

Dinsdag
Ik heb mezelf voorgenomen om gedurende de wintermaanden iedere dag minstens een half uur overdag buiten de spenderen. Helemaal als het zulk fantastisch weer is als deze week (eindelijk na al die grauwheid en regen van de afgelopen weken). Dus tussen de middag gingen de hardloopschoenen aan voor een duurloopje.

Woensdag
Kantoordag! Heerlijk om mijn eigen vier muren voor vier andere in te ruilen en wat collega’s om me heen te hebben. Misschien niet ‘noodzakelijk’ om naar kantoor te gaan in deze tijden als je naar het werk an sich kijkt. Maar voor mijn mentale gezondheid wel. Dat telt toch ook?
Omdat ik ’s avonds nog een online meeting had, stopte ik wel wat vroeger op kantoor, zodat ik nog even een mooie wandeling tegen zonsondergang kon maken.

Donderdag
De hele dag zat zo ongeveer vol met online meetingen. Superleuk, maar wel intensief. Dus tussen de middag propte ik er even een lunchrun tussendoor voor mijn dagelijkse luchtje scheppen.

Vrijdag
Poe hehe, weekend! Wat een drukke week was dit. Ik heb het gevoel nu al weer aan vakantie toe te zijn. En de komende maand wordt een hele drukke, dus dat kan ik wel even vergeten!
De dag begon ik met een goede training bij Huub. De laatste training van deze cycle, dus minder setjes en all eyes on de uitvoering.


Zaterdag

Vandaag begon lekker relaxt. De wekker ging niet, ik startte rustig op met koffie, ging naar de markt om verse cashewnootjes te halen en het lukte me om eens wat te lezen!
In de middag trok ik de wandelschoenen aan om het nieuwe klompenpad te lopen dat door Woudenberg komt, het Termatenpad. Een route van 13,5 km dat over voor mij bekende paden gaat, maar zo wel een nieuw rondje maakt. Heel grappig om gedurende je rondje mensen twee keer tegen te komen, die dezelfde wandeling maken maar dan de andere richting op.

Totaal loop kilometers deze week: 21 km
Jaartotaal loopkilometers 2020: 1061 km

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!