Training

Sports diary #46 2018

De rust keert weer. Niet alleen train ik momenteel behoorlijk weinig, ook het werk geeft me nu eens de mogelijkheid om eens een hele dag de computer uit te laten en weer lekker sociaal te kunnen zijn! Ook belangrijk!

Zondag
’s Ochtends wakker worden bij mijn ouders thuis en een verzorgd ontbijtje. Maar daarna snel naar huis, want ik moet nog even aan het werk. Iets met belastingdienst…. yuk… En aangezien mijn voet na de training van gister toch ietsje blauwer is, sla ik mijn hardlooprondje maar even over.

Maandag
Met de kleinste dingetjes kan ik heel gelukkig zijn. Met zo’n zonsondergang moest ik dan ook even een stop inlassen toen ik van kantoor op weg was naar huis. Prachtig!

Dinsdag
Ik kreeg het na mijn werk in eens in mijn bol. Ik ging een puzzel doen. Ja, als van ouds. Een avondje rommelen met de handen in een bak vol puzzelstukjes, krom gebogen over de tafel met een klein lampje net zo lang doorgaan tot ie ligt. BAM!

Woensdag
Voor het eerst sinds hele, heeeeele lange tijd had ik voor vandaag geen werk ingepland en bracht ik weer eens een bezoek aan de Crossfitbox om een WOD mee te doen. Een leuke! Met frontsquats als strengt onderdeel (waarbij in gewoon 5 reps maakte op mijn ‘oude’ pr gewicht bleek later) en een combi van roeien en power cleans voor een conditionele prikkel. Djeez! Ik kan merken dat ik de laatste tijd vooral in duur heb getraind! Kapot!
Na afloop werd er nog een rondje gerend om de beetjes een beetje los te lopen. Het is te merken dat de zomer nu wel voorbij is. Frisjes!
’s Middags had ik een koffiedate met Linda in Amersfoort. Die ze bijna moest missen door een ontruiming op station Utrecht. Gelukkig kon ze de trein nog halen en zaten wij aan de koffie en red velvet cupcakes die speciaal op bestelling door Raymond voor ons waren gemaakt.
Maar deze leuke dag was nog niet voorbij! Ik reed vervolgens naar Arnhem. Eerst voor een dinerdate met Sanne en Marjolein om vervolgens aan te schuiven bij het Arnhem Runcafé van Barbara Kerkhof. Weer een heel leuke en interessante avond vol gezelligheid.

Donderdag
Nu de rust een beetje is weergekeerd heb ik ook wat tijd om de laatste maanden te overdenken. Wat is er veel gebeurd! En wat sta ik versteld van wat mijn lijf zonder problemen heeft doorstaan! 4 Trifecta weekenden en een Beast in nog geen 2 maanden tijd en werkweken van heel veel uren in aanloop naar Spartan Race in Maurik. Ok, ik ben wat moe, maar neem het er nu ook lekker van. Trainen doe ik alleen als ik er zin in heb en dus heb ik op het moment best veel rustdagen. Heerlijk! Maar ondertussen kriebelt het ook. Want 2019 staat al weer voor de deur en ook al is dit raceseizoen nog niet helemaal voorbij, ik heb al enorm veel zin in het komende jaar!

Vrijdag 
Ik heb het idee dat ik best goed herstel van alle wedstrijden van de laatste tijd. Voor de training bij Huub liep ik eerst even een paar kilometer in met een snotneus van de kou. De kleine pijntjes, die ik vorige week nog voelde waren nu nagenoeg niet aanwezig. De training vandaag ging goed en in de bench press ging het gewicht omhoog en kwam ik eigenlijk nog vrij goed door de oefening heen.


Zaterdag

De groepstraining startten we altijd met een rondje zandzak lopen. Echt de oefening waar ik ronduit slecht in ben. Al start ik 5 minuten eerder dan de groep, dan nog presteer ik het om als laatste binnen te komen sloffen met een rug die op ontploffen staat en een hoofd op onweer. Ik HAAT zandzak lopen. En dat is een understatement. Gelukkig is alles wat daarna komt in de training leuk. Ook 150 sandbag squats. Dat ik de volgende dag niet meer normaal kan lopen is een klein detail…

Totaal loop kilometers deze week: 10 km
Jaartotaal loopkilometers 2018: 915 km

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!