Training

Sports diary #46 2019

Het raceseizoen is voorbij. Aan de ene kant is dat heerlijk relaxt want ik kan nu allemaal andere dingen inplannen waar ik anders niet zo veel tijd voor heb. En anderzijds jeukt het en ben ik alweer druk bezig met plannen maken.

Zondag
Ja hoor! Ze heeft het gewoon gedaan! Volgens mij dacht de buurt dat ik gek geworden was maar als je Spartan buddy het WK in haar Age Group wint dan mag je best wel even gillen!
En omdat mijn koffieboontjes op waren bracht ik de middag door in Amersfoort en kon ik het niet laten even rond te shoppen. Meteen een prima manier om die benen een beetje los te wandelen, want ik had toch behoorlijk wat spierpijn van gisteren!

Maandag
Die spierpijn was nog niet weg, dus vandaag sportte ik nog maar even een dagje niet. Best gek zo nu het raceseizoen voorbij is. Ik hoef even niet meer, maar ondertussen train ik toch lekker door. Maar dan met minder druk ofzo.

Dinsdag
Start de dag met een rondje hardlopen. Heerlijke frisse herfstlucht, een fijn rondje en mijn gedachten eens ordenen. De laatste dagen is er iets aan het broeien en ik ben er nog niet over uit of ik daar aan toe moet gaan geven of niet… To be continued. Of niet…

Woensdag
Project verbouw je huis in ontelbaar dagen is in volle gang. Nadat ik een paar weken terug een nieuwe bank en ook maar meteen nieuwe eetkamerstoelen had uitgezocht, wilde ik de kleur van de bank graag wat meer prominenter in de kamer naar voren laten komen. Nu heb ik een donkere muur waar een kast voor staat en dat is het perfecte palet voor een kleurexplosie! Vandaag dus aan de slag met het verven van de plinten en dan gaat er een plakkaat behang op.

Donderdag
Lekker vroeg op om de plinten verder onder te kalken. Maar kak mijn laklaag dekt niet in één keer, dus dat wordt nadat de eerste laag gedroogd is nog een nieuwe laag er overheen knallen.
‘s Middags kwam Kelly even bijkletsen en kon ik haar mooie gouden plak bewonderen en kon ik mijn kralenkunst overhandigen.

Vrijdag
De dag begon ik bij Huub met voor de tweede keer de deficit deadlifts met pauze erin. Nog wat bovenlijf en de training was alweer voorbij. Een goed begin van het weekend!

Na de training had ik met Wendy en Sofie afgesproken in Breda om te high tea‘en voor Wendy haar verjaardag.
Heerlijk uitgebreid getafeld en je kon ons zowat naar huis rollen! Maar niet zonder even een paar shops in te duiken en thuis te komen met een nieuwe pyama aka chillpakkie.

Zaterdag
Ik deed vandaag iets wat ik nooit eerder gedaan heb. Eigenlijk twee dingen… Allereerst liep ik hard met mijn bril op! Dat was niet zonder reden, want die had ik nodig om alle details op de kaart van elkaar te kunnen onderscheiden tijdens mijn eerste orienteering run! Wat is dat superleuk zeg! Gewapend met kompas, een checker, een kaart en een lijstje checkpoints ren je dwars door de bush bush (of via de paden als je sneller wilt zijn) van checkpoint naar checkpoint waar je middels je kaart en kompas naar toe moet navigeren. Ok, ik deed de beginnende beginner route, maar die finishte ik wel als 5e overall! Dus zo slecht deed ik het nog niet… op twee keer ietsje scheef navigeren na… Dit ga ik vaker doen!

Totaal loop kilometers deze week: 15 km
Jaartotaal loopkilometers 2019: 911 km

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!