Training

Sports diary #46 2021

We zijn nog niet klaar met ups en downs… Deze week was één al down met een fikse verkoudheid, coronatest, tot de uitslag in quarantaine en griep. Dan ben ik blij dat ik nabij het bos woon en toch nog een beetje naar buiten kan. Want ventileren is het advies van De Jonge!

Zondag
Een rustdag, maar dan wel een hele saaie. In afwachting van de testuitslag zag ik vandaag geen kip en daarnaast zorgde de keelpijn er wel voor dat ik nergens zin in had. Gelukkig bleek de test negatief, maar mag ik me maandag opnieuw testen omdat het dan vijf dagen na een mogelijk contact is geweest…

Maandag
Met de verscherpte maatregelen werken wij weer thuis. Niet erg, want het snot stroomt mijn neus uit… Vandaag ook maar weer testen. Een dag om snel te vergeten.

Dinsdag
De keelpijn is minder, het snot stroomt en de test is gelukkig weer negatief. En aangezien buiten snot nog beter stroomt besluit ik een rondje te gaan dribbelen. Zo kan ik mijn etappe voor de ASICS World Ekiden volbrengen voor Team Chasing Smiles Too. Het tempo ligt lekker laag, maar aangezien de verkoudheid niet onder de nek zit vind ik dit nog wel een verantwoord rondje.

Woensdag – zaterdag
De rest van de week kan ik kort samenvatten. Snot, hoesten, lamlendig, moe, slapen, negatieve tests, niet trainen bij Huub, zelfs een rondje wandelen valt me al zwaar. Daar kwam ook nog eens verhoging bij, nog lamlendiger voelen en toen was het weekend al weer voorbij. Heerlijk fris en opgeladen weer voor de komende werkweek… Not…

Totaal loop kilometers deze week: 10 km
Jaartotaal loopkilometers 2021: 1.256 km

Totaal januari loopkilometers: 93 km
Totaal februari loopkilometers: 158 km
Totaal maart loopkilometers: 124 km
Totaal april loopkilometers: 141 km
Totaal mei loopkilometers: 136 km
Totaal juni loopkilometers: 81 km
Totaal juli loopkilometers: 104 km
Totaal augustus loopkilometers: 109 km
Totaal september loopkilometers: 121 km
Totaal oktober loopkilometers: 136 km

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!