Training

Sports diary #47 2019

Van pittige trainingen tot pittige bloedneuzen. Het was me een weekje wel. Ondertussen werd er een muur aangepakt en ben ik weer terug bij Crossfit Amersfoort.

Zondag
Omdat ik gisteren een orienteering run had gedaan en daardoor niet bij de training in Breda was, maakte ik vandaag gebruik van de open gym bij Crossfit Amersfoort om mijn programma te doen. De heerlijke high bar squats en die met een pauze, gevolgd door split squats, bench press en pull ups. Je kunt je zondag slechter beginnen!

Maandag
Het muur project ging vandaag verder met behangen van de muur. Wat een ander gezicht zeg! Mijn eettafelstoelen werden vandaag ook geleverd en de huiskamer ziet er al behoorlijk anders uit. Maar we zijn er nog niet. Alleen duurt het nog wel even voordat de bank komt.

Dinsdag
En vandaag viel de hele planning in de soep. Mijn idee om een duurloop te gaan doen spoelde door het putje. Samen met een lading bloed uit mijn neus. Pas na 1,5 uur was die onder controle! Ik durfde niet eens meer door mijn neus te ademen, bang dat het adertje weer zou springen.

Woensdag
Ochtendje werken op locatie vandaag. Superleuk bedrijf, hele leuke mensen en veel te veel ideeën.  En vanwege die bloedneus durfde ik vandaag eigenlijk niet te sporten… Dus deed ik dat ook maar niet.

Donderdag
Onder het mom “genieten van mijn nieuwe muur” wist ik mooi een draai te geven aan mijn geen zin om te trainen. Stiekem toch nog een beetje bang voor die neus.

Vrijdag
Nieuwe trainingsfase bij Huub. De vrijdag staat nu in teken van deadlifts, waarbij we het gewicht verder op gaan bouwen. Dat betekent een best omvangrijk deadlift programma met gewone deadlifts en romanian deadlifts, maar het voelde prima. Nog wel….
Vanmiddag had ik met Celine afgesproken om samen aan de loopscholing te werken en het hardlopen. Maar eerst even een koffie in Amersfoort, met een te grappig onverwachts weerzien met Spartan vriendjes en na het hardlopen plakten we er nog een bouldersessie aan vast. Dat ging echt voor geen meter. Die deadlifts hadden mijn hele systeem overhoop gegooid en ik was echt leeg, op.

Zaterdag
Mijn zaterdagochtendrondje rennen deed ik weer voor de krachttraining bij Huub. Dit keer wel op een heel rustig tempo, want die hamstrings… Maaaaan, die stonden op klappen!
Omdat mijn programma nu lastig is in te passen in de groepstraining, kreeg ik een apart uurtje. En die was best pittig. Benches met pauzes gecombineerd met pull ups en competition bench met vertical rows. Laat die spierpijn maar komen!

Totaal loop kilometers deze week: 6 km
Jaartotaal loopkilometers 2019: 917 km

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!