Training

Sports diary #47 2021

Griep. Het bestaat nog! En ik heb het. Na een aantal negatieve testen kan ik die conclusie wel trekken. De hele week gebeurt er maar bar weinig. Aan het einde van de week lijk ik op te knappen, maar die hoop wordt zaterdags de kop weer ingedrukt.

Zondag
Dit was niet hoe ik mijn weekend voor ogen had. Eigenlijk zou ik vandaag op de Vlasakkers een OL gaan doen, maar met gisteravond weer een fijne koortsaanval besloot ik me maar even af te melden. Zelfs mijn plan B om te gaan wandelen en eventueel de route in te korten verdwenen in de prullenbak. Ik zat vandaag dus te mokken in huis. Mijn uitje vandaag was even op en neer naar de teststraat. Aangezien ik nu ook verhoging heb de laatste dagen toch nog maar weer even laten testen. Bekaf en met koorts kwam ik weer thuis.

Maandag
Bizar hoe je in een paar dagen tijd al je energie kunt verliezen. Pa en ma namen me vanmiddag even mee naar het bos voor een stukje wandelen (test was negatief dus jeeeej). Het was mijn plan geweest om afgelopen week nog even heel veel fijne kilometers hard te lopen nu het nog echt herfst is in het bos. Maar in plaats daarvan zit ik alleen maar binnen. Dus superfijn om nog even in de herfstkleuren door die afgevallen bladeren te sloffen, grappige paddenstoelen te fotograferen en die frisse buitenlucht op te snuiven.

Dinsdag
Ja hoor, hoofdpijn! Kan er ook nog wel even bij! Mijn voornemen om vandaag weer even te wandelen vielen letterlijk in de regen. Normaal niet zo’n probleem mee om met regen te gaan wandelen, maar met een slappe weerstand leek me dat nu even niet verstandig. Tegen de tijd dat het droog was, was mijn zin al weer verdwenen en was de energie ook weer foetsie.

Woensdag
Mijn uitstapje van vandaag: de autobanden moesten gewisseld worden. Het was heerlijk weer, dus in de wachttijd besloot ik een rondje te wandelen, in plaats van met de nek aangekeken te worden door andere aanwezigen omdat ik zo liep te snotteren. Het was een mooi rondje via de Grebbelinie met een onverwachts leuke ontmoeten met Zeeuwse wandelaars die hier een weekje op vakantie zijn. Leuk om wat tips uit te kunnen wisselen.
Vanavond zou ik eigenlijk les THV hebben, maar ik voelde me nog niet ok en kreeg het advies thuis te blijven… Dat wordt nu wel problematisch want volgende week heb ik al een toets en ik heb nu twee lessen moeten missen.

Donderdag
Wat doe je als je geen reet te doen hebt? Pre Black Friday onderzoek. Welke items stonden er al een tijdje op mijn wishlist en zijn deze dag(en) in de aanbieding?

Vrijdag
Yes, eindelijk weer een beetje beweging en movement! Ik trainde vandaag weer bij Huub. Te beginnen met babyweigths deadlifts, maar eigenlijk ging dat zo goed en had ik er fysiek geen problemen mee dat ik toch op 4 x 7 op 97,5 stond te liften. Dat ging beter dan verwacht!


Zaterdag

En een terugvalletje. Een slechte nacht met veel hoesten en wakker worden met hoofdpijn deden me besluiten de training van vandaag te skippen. Eerst bijslapen, hoofdpijn onder controle en dan kijken of ik thuis wat kan doen. Dus ik stap uit bed, kijk in de spiegel… en zie een f*kking koortslip! Na ja die zal me niet dwars zitten met wat push ups. Maar een bloedneus wel! Ok,  I get it! Ik doe weer niets vandaag! Op een bezoekje aan de kapper na is ook vandaag weer een verschrikkelijk saaie dag. Maar mijn hoofd ziet er tenminste iets frisser uit.

Totaal loop kilometers deze week: 0 km
Jaartotaal loopkilometers 2021: 1.256 km

Totaal januari loopkilometers: 93 km
Totaal februari loopkilometers: 158 km
Totaal maart loopkilometers: 124 km
Totaal april loopkilometers: 141 km
Totaal mei loopkilometers: 136 km
Totaal juni loopkilometers: 81 km
Totaal juli loopkilometers: 104 km
Totaal augustus loopkilometers: 109 km
Totaal september loopkilometers: 121 km
Totaal oktober loopkilometers: 136 km

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!