Training

Sports diary #48 2019

Noem het lekker je rust pakken of je snor drukken, maar er kwamen maar weinig trainingen uit deze week. Ik was overall een beetje een saaie muppet deze week. Is het het weer of de tijd van het jaar?

Zondag
Als je niet kan kiezen wat je wilt gaan doen, doe je gewoon alles! Dit was me een dagje wel en een goed begin van de week. Ik begon de trainingssessie met een rondje hardlopen vanuit Crossfit Amersfoort, gevolgd door mijn krachttraining (squats) en daarna een les mobiliteit. Vooral dat laatste verraste me positief en was zo fijn!

Maandag
Djeez! Spierpijn op plaatsen waar ik anders nóóit spierpijn heb! Vooral de aanhechting van de buikspieren aan de ribben. Dus vandaag een rustdag. Die wist ik goed te besteden, want de National en Regional series van Spartan zijn bekend gemaakt. Nu dus alle data naast elkaar leggen en een wedstrijdplanning maken voor komend jaar. In ieder geval weer de UK & Ireland serie.

Dinsdag
Die spierpijn was vandaag nog niet minder, hoe dan! En ik weet ook niet helemaal zeker of de spierpijn nu is van de krachttraining of de stretchoefeningen die we deden met de mobiliteitsles…
Met het oog op de wedstrijdplanning volgend jaar gingen alle races van het afgelopen jaar nog even door mijn hoofd. Ook niet zo moeilijk als je je medailles voor je neus hebt hangen.

Woensdag
Een lekker productief kantoordagje had ik vandaag. Doordat de planning alleen iets anders liep dan gepland schoot de training erbij in. Oeps!

Donderdag
Ik ben met een grote schoonmaak en opruiming bezig in mijn huis. En zo zette ik vandaag weer nieuwe items op mijn instagram acoount. Sportkleding, gadgets, schoenen.

Vrijdag
Black Friday. En ik wist precies wat ik wel  met korting wilde hebben. Na de pittige training met zware deadlifts bij Huub ging ik eerst lunchen met Sofie in Breda, gevolgd door een bezoek aan de winkels van mijn wishlist. Niets. Helemaal niets! Black Friday is echt goedkoop shoppen!

Zaterdag
Sofie en ik mochten vandaag samen los gaan tijdens de training. Eerst een rondje hardlopen voor mij. Dat was nog wel even spannend toen het behoorlijk glad bleek te zijn. In plaats van vooruit te komen bleef ik zowat op de plaats met mijn benen rond maaien en de brug gleed ik bijna achteruit weer af.  Voor kracht stond het bovenlijf op het programma en dat ging behoorlijk prima!
De avond werd gespendeerd in goed gezelschap van een goede vriend van me, die me nog een en ander uit legde over navigeren voor mijn volgende orienteering run op 15 december. Ik denk dat ik de komende week het gebied ook maar eens lopend ga verkennen…

Totaal loop kilometers deze week: 13 km
Jaartotaal loopkilometers 2019: 930 km

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!