Training

Sports diary #48 2020

Nou… het is maar goed dat ik verplicht tijd voor mezelf in plan en ik mezelf naar buiten schop. Als ik dat niet zou doen zou ik tot Kerst achter mijn laptop vast geplakt zitten. En daar heb ik geen zin in…

Zondag
Ik had Kelly al veel te lang niet meer gezien, dus de hoogste tijd om eens bij te kletsen en mezelf te voorzien van de nodige kittytherapie. Roque groeit als kool! En is gek op tassen.
We vonden tussen het gebabbel door ook nog de tijd om even een workout te doen én wat filmpjes voor social op te nemen. Toch wel handig als je met z’n tweeën bent.


Maandag

De maandag startte ik goed met een lunchrun in een opbouwend tempo. Tijdje geleden dat ik in een wat hoger tempo liep, maar de bil/hamstring hield zich perfect! Met een frisse neus kon ik de middag weer gefocust werken. De afgelopen weken waren enorm druk, maar ik ben bang dat deze week alles gaat slaan… Help!

Dinsdag
Het komt niet snel voor, maar vandaag vluchtte ik echt mijn huis uit vanwege de herrie bij de buren die nog steeds (al een half jaar) in een verbouwing zitten. Kerstliedjes van Mariah Carey kon ik niet meer handelen! Dus bracht ik de middag door bij mijn ouders.
Voor wie nog leuke tips nodig heeft voor de vullen schoenen, verlanglijstjes of kerstbomen: check mijn laatste blog!

Woensdag
De werkdag werd even onderbroken door een bezoekje aan het bos. Mijn ouders gingen wandelen bij het Nationaal Militair Museum, dus ik besloot mee te gaan om een rondje hard te lopen. De startbaan is bekend terrein, maar in het Munitiepark en op landgoed De Paltz was ik nog niet eerder geweest. Dat leverde een heel verrassend en afwisselend rondje op!

Donderdag
Last minute door je werk gevraagd worden bij een overleg aanwezig te zijn in Nijmegen. Hartstikke leuk, maar dit kostte me een hele werkdag! En de stapel werk is deze week niet afgenomen… Nadat ik thuis kwam heb ik ook expres mijn werkmail niet meer geopend. Wetende dat ik dan met heel veel stress het weekend in zou gaan!
Vandaag startte ook de #StreakwithShiva! Dit jaar heb ik besloten mee te doen. Dagelijks een mijl hardlopen tot en met 31 december. En wat niet rennend gaat, dat wandel ik dan wel.

Vrijdag
’s Ochtends een heerlijke training bij Huub gedaan. Deadlifts, romanians, bench press en pull ups. Toen snel naar huis om wat achterstallig werk en een quaranteammeeting van een opdrachtgever en toen was de dag alweer voorbij.

Zaterdag
De squatsquad was vanochtend weer present bij Huub. Gewicht ietsje omhoog, mobiliteit is en blijft een ding, maar ik stond weer op mijn barefootjes te squaten. Ik blijf me er over verwonderen.
Thuis gekomen lag er leuke post op me te wachten! Want het boek ‘Van blauwkous tot wolpoes’ van Sanne lag op de mat. (G)een stadsgids van Veenendaal. Niet alleen voor Veenendalers leuk, maar ook voor mensen die daar regelmatig komen en altijd op zoek zijn naar bijzondere plekjes om te ontdekken.

Totaal loop kilometers deze week: 17 km
Jaartotaal loopkilometers 2020: 1121 km

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!