Training

Sports diary #48 2022

Al ruim drie weken aan het hoesten, dus de huisarts werd maar eens bezocht. Sporten staat op een laag pitje, maar dat komt ook doordat ik momenteel een nogal volle agenda heb met een nieuwe hobby!

Zondag
En  net als vorige week zondag stelde ik mezelf vandaag weer teleur door een verstandige beslissing te nemen. Geen OL in Soesterberg van mij in de stromende regen.
In plaats daarvan bevond ik me de hele middag in de keuken. Niet om te koken, maar om te oefenen met grimeren voor mijn opleiding Basis trauma acteur. Vandaag stonden er flink wat verwondingen op het menu. Racoon eyes, in- en uitschot en brandwonden. Wat ik nooit had kunnen bedenken is dat je voor deze opleiding ook aardig lenig moet zijn. Met mijn been op het aanrechtblad is zo makkelijk nog niet.

Maandag
Een kort dagje kantoor werd afgesloten met een bedrijfsbijeenkomst. Daarvoor kwamen we bijeen bij de Bridgebond in Utrecht, waar we na wat bedrijfsgerelateerde items begonnen aan een spoedcursus bridge. En stiekem he, was dat leuker dan ik had verwacht!

Dinsdag
Na een dag werken stond vanavond onze wekelijkse oefenavond op het programma. Eens anders dan anders, want voor een THV oefening was er vandaag een melding van een ongeval op een bouwterrein. We moesten met stempels een instabiel plafond stabiliseren, zodat we een slachtoffer van de eerste verdieping konden krijgen. Met het materiaal dat we beschikbaar hebben moesten we een ander slachtoffer onder vloerdelen vandaan zien te krijgen. Superleuk om eens op een andere manier met THV bezig te zijn!

Woensdag
Werken en leren werden vandaag gecombineerd. Een theorieles cABCDE voor de opleiding. Gelukkig komt het meeste me niet helemaal onbekend voor, maar de kennis die we nu opdoen gaat een stukje verder dan we met de brandweeropleiding hebben gehad.

Donderdag
Grimeren, grimeren, grimeren. Ik moet flink oefenen om hier vaardig in te worden. Dus vandaag bezorgde ik mezelf een bult op mijn hoofd, een gebroken neus en een catastrofale bloeding in de nek. Om vervolgens onder de douche mijn neus iets te hard schoon te poetsen en echte bloedneus creëer.
Vandaag ben ik ook maar eens naar de huisarts gegaan. Die verkoudheid houdt veel te lang aan. Maar tja, dat schijnt normaal te zijn bij deze verkoudheid, dus met codeïne, om beter te kunnen slapen, weer naar huis. Hopelijk gaat die me wat betere nachtrust bezorgen… En ondanks de gigantische verkoudheid toch groen licht gekregen om op een rustig tempo hard te lopen!

Vrijdag
En dat is alweer de laatste training van deze cycle. Ondanks het geblaf toch een sterke set deadlifts neer kunnen zetten. De middag werd weer gebruikt om te oefenen met grimeren. Ik heb er geloof ik een nieuwe hobby bij!

Zaterdag
Eindelijk weer een zaterdagtraining! Aangezien squats de laatste tijd een beetje niet zo regelmatig zijn, vandaag dus easysets. Man, wat heb ik die lol gemist zeg! Spierpijn in mijn buik van het lachen!
De middag wandelde ik door het dorp van hot naar her. Even naar de kazerne om mijn overleden pager om te ruilen, waardoor ik vandaag een melding had gemist. En nog even boodschappen doen en langs mijn ouders. Kon ik toch weer vijf kilometer aftikken.

Totaal loopkilometers deze week: 0 km
Jaartotaal loopkilometers 2022: 1058 km

Aantal loopkilometers januari: 145 km
Aantal loopkilometers februari: 143 km
Aantal loopkilometers maart: 84 km
Aantal loopkilometers april: 69 km
Aantal loopkilometers mei: 97 km
Aantal loopkilometers juni: 100 km
Aantal loopkilometers juli: 99 km
Aantal loopkilometers augustus: 115 km
Aantal loopkilometers september: 104 km
Aantal loopkilometers oktober: 81 km
Aantal loopkilometers november: 21 kilometer

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!