Training

Sports diary #49 2020

Het is alweer december! Dit rare jaar loopt op zijn einde en hopelijk de drukte op mijn werk ook. Nog even doorbijten tot de Kerst en hopelijk ben ik dan een weekje vrij…

Zondag
Doe es gek! Op nuchtere maag hardlopen! Iets wat ik totaal niet gewend ben en wat ik ook echt terug zie in mijn tempo. Toch had ik geen zin om eerst te ontbijten, te wachten en dan pas te gaan lopen. Nu was het lopen, douchen, eten en heerlijk van een lazy Sunday genieten.
En… mijn review voor de Instinct Solar Tactical van Garmin Nederland afronden. Na jarenlang Forerunners gebruikt te hebben was het even wennen, maar o, wat ben ik blij met dit sporthorloge!

Maandag
Laat de week maar weer beginnen! Die startte ik met goede moed met het schrijven van een leuk artikel. Om vervolgens de mailbox te openen en daar had ik meteen spijt van. Dit wordt me weer een week… Van sporten kwam niet echt veel terecht, het bleef bij even op en neer naar de supermarkt voor een frisse neus en boodschappen.

Dinsdag
Vandaag bestond mijn lunchpauze uit een potje boulderen met Kelly en nog even een knuffel van Rogue de kitten. Echt ver kwam ik niet met boulderen. Ik kan (weer) vanaf 0 beginnen zo ongeveer. Maar het was een gezellige en fijne onderbreking van een drukke en volle werkdag.
Wel grappig om te merken: als ik tussen de middag lekker bezig ben geweest ben ik de middag niet alleen meer gefocust, maar ook fysiek actiever. Ik sloot de dag nog even af met een kort rondje lopen en de workout van @operationmuscle_, push ups dit keer.

Woensdag
Gisteravond eindigde nogal op een onverwachte manier. Dat moest ik vandaag even nader onderzoeken. Zo’n 1,5 jaar geleden heb ik deelgenomen aan opnames voor het programma Over Winnaars, maar dat was nog steeds niet uitgezonden. Ik dacht eigenlijk ook dat dat niet meer zou gebeuren. Tot gisteravond. Mijn mailbox stroomde vol met berichten: je bent op tv! O ja? Dus dat!

Donderdag
Poe het is echt winter aan het worden. De temperatuur is een stuk lager en de regen kwam vandaag met bakken uit de lucht. Saai, troosteloos, chagrijnig weer. De onweer ontbrak nog, want dan was het weer precies gelijk mijn humeur. Laatste werkdag van de week en ik heb (uiteraard) by far weer niet afgekregen wat ik op mijn to do list had. Niet gek als je voor zes dagen werk in vier dagen moet zien te proppen. Nog even doorzetten tot de Kerst. Hopelijk dan iets rustiger vaarwater. De lunchrun bracht iets verlichting, maar de postbode vandaag maakte mijn dag goed met mijn Black Friday pakket Grenade bars en shirt, een chocoladeletter (beter gezegd: puzzel) van één van mijn opdrachtgevers en… de marinierskalender!

Vrijdag
Poe de derde week van de trainingscycle en dat is geen kattenpis! Deadlift deficit paused, maarrrr… die slack is uit de onderrug! Vervolgens nog even lekker benchen en pull ups doen. Hele fijne training! Volgende week deload en dan op naar de volgende cycle.

Zaterdag
Holy shit, zo makkelijk als de training gisteren ging, zo zwaar was die vandaag. Ook voor de squats is het de derde week, maar voor het eerst een cycle op mijn barefoot schoentjes, dus dat verschil voel ik wel. Ik denk dat ik morgen niet kan lopen…
En ’s middags had ik ineens onverwacht bezoek. Al was het niet echt een verrassing toen ik de sirene van de brandweerwagen recht voor de deur hoorde. De brandweer Pieten waren vandaag op pad en bezochten mij ook. Leverde ook de buurtkids pepernoten op.

Totaal loop kilometers deze week: 14 km
Jaartotaal loopkilometers 2020: 1135 km

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!