Training

Sports diary #49 2022

Er werden weer wat kilometers gelopen, ik maakte smerige wonden en jankte de ogen uit mijn hoofd tijdens een casus. Vervolgens, geheel aan mezelf te danken, zorgde ik er weer voor dat ik niet mag zweten…

Zondag
Yes! Na twee kilometerloze weken trok ik vandaag, na het groene licht van de huisarts, de loopschoenen aan voor een rondje door het bos. Lekker rustig, lekker chillen en lekker genieten. Dit was heerlijk! Nu hopen dat ik het weer lekker wat op kan bouwen, want hardlopen is toch echt nog mijn fijnste manier van mijn hoofd leeglopen.

Maandag
Deze week heb ik een hele drukke en volle (werk)week. Het einde van het jaar nadert en voor één opdrachtgever coördineer ik een podcast, webinar, promofilmpje en factsheet, die allemaal voor de Kerst gereed moeten zijn.  Daar kwamen ook twee artikelen voor RunningNL bij, waar ik ook nog even druk mee ben.

Dinsdag
Gelukkig vond ik vandaag tijd tijdens de lunch even een half uurtje tijd om de benen te strekken. Weer een klein rondje, maar ik ben al lang blij dat ik weer kan/mag hardlopen. En met deze drukke werkweken echt een verademing! Vanavond daarom ook geen oefenavond voor mij, anders kom ik in de knel met de uren. Want morgen heb ik ook nog mijn opleiding.

Woensdag
Een opleiding en een halve werkdag combineren is best een uitdaging, maar het lukte! Vandaag hadden we les op het kantoor van Grip5. Onze eerste echte praktijkdag en we zagen elkaar allemaal in real life. Een aantal had ik in Zaandam al mogen ontmoeten, maar nu zijn we compleet.
Een heel interessante dag met heel veel tips en tricks voor grimeren, nog wat theorie, maar vooral heel veel lol! We hebben een onwijs leuke groep! De halve dag les vloog dan ook om, waarna ik in de middag meedraaide met een casus als stage.

Donderdag
Vandaag een totaal andere dag, waarbij ik onmogelijk aan mijn stappen kon komen omdat ik stil moest zitten. Op naar Veenendaal naar Tattooshop All Starts voor een uitbreiding van mijn tattoo door kunstenaar Carlos Diego. Ik had wat ideeen opgestuurd en samen ging we aan de slag voor het ontwerp. Net na het middaguur gingen we aan de slag. Ondertussen was het een gezellige boel met de andere klanten en artists en kwam Sanne nog even buurten.
Tegen een uurtje of 18 was ik klaar, ging ik nog even langs bij Sanne en vervolgens naar huis na een relaxt zendagje. Toch grappig. Ik die bang voor naalden is, urenlang totaal zen op de tafel.


Vrijdag

Onze tweede praktijkdag van de opleiding tot Basis Trauma Acteur. Een volle dag, waarbij we een overhoring theorie kregen, verschillende grimes opzetten, zelf de theorie in de praktijk brachten bij een Lotusslachtoffer, die we helaas hebben laten doodgaan en vervolgens na wat acteeroefeningen zelf een casusje speelden. Een volle dag en een vol hoofd, maar welverdiend het weekend in!

Zaterdag
En toen was de trainer ziek en ging de training niet door. Maar ik zit toch met mijn arm in het plastic en kan mijn tijd goed gebruiken. Volgende week is al ons examen. We hebben een theorietoets waarvoor ik alles nog eens even goed moet leren en we moeten een portfolio aanleveren met daarin een flinke hoeveelheid verwondingen. En aangezien alles altijd beter kan, ben ik daar nog wel even mee bezig.
De avond was even lekker ontspannen met de Korpsavond op de kazerne. Vandaag kreeg ik mijn diploma en mijn epauletten uitgereikt door de burgemeester.
Na de uitreikingen, jubilarissen en een afscheid was het tijd voor de inwendige mens met snacks van de foodtrucks die in de remise stonden. Aangezien ik me niet echt fit voel en nog steeds loop te hoesten ging ik op tijd naar huis.

Totaal loopkilometers deze week: 13 km
Jaartotaal loopkilometers 2022: 1071 km

Aantal loopkilometers januari: 145 km
Aantal loopkilometers februari: 143 km
Aantal loopkilometers maart: 84 km
Aantal loopkilometers april: 69 km
Aantal loopkilometers mei: 97 km
Aantal loopkilometers juni: 100 km
Aantal loopkilometers juli: 99 km
Aantal loopkilometers augustus: 115 km
Aantal loopkilometers september: 104 km
Aantal loopkilometers oktober: 81 km
Aantal loopkilometers november: 21 km

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!