Training

Sports diary #5 2018

Nou, over deze week kan ik kort zijn. Wat een rukweek! Denk je dat je de griep voor dit jaar wel gehad hebt, krijg je er een dusdanig zware verkoudheid overheen, die voor de griep niet onder doet! Dat ik niet erg in mijn hummetje was was te merken op social media ook… Ik postte nauwelijks iets!

Zondag
Dag 2 van de Egmond Wandel Marathon en wat een feest was het vandaag weer! Iets minder druk dan gisteren, maar daardoor hadden wij meer tijd om met de mensen te babbelen en zelf ook nog even de voetjes de lucht in te gooien tijdens het optreden van een lokale zanger.
IMG_20180127_065543
Gisteren ontdekte ik dat mijn auto toch wel een vreemd geluid maakt. In combinatie met stank en het deskundige oog van een collega konden we maar één conclusie trekken: katalysator gescheurd… SHIT! En dan sta je in Egmond en moet je nog naar huis! Na de ANWB geconsulteerd te hebben reden we in colonne terug naar huis en kwam ik veilig thuis aan. Niet grappig, 1,5 uur in de auto met je ramen open… Ik kreeg het niet meer warm, was kapot van het gehoest en lag op een recordtijd in mijn bed.

Maandag
Nou, naar de garage maar! Die konden de schade bevestigen en gingen er mee aan de slag. Met een leenfiets weer naar huis en blij dat ik vandaag een vrije dag had. Ze hadden pas vanaf de middag een leenauto beschikbaar.

Dinsdag
Met een Anita-rode leenauto vandaag naar kantoor! Aan het einde van de dag was mijn eigen autootje weer klaar. En ik was een rib uit mijn lijf kwijt… Wat was ik blij toen ik thuis was. Kapot! Mijn longen voelen aan alsof ze gekneusd zijn! Dus verstandig zijn en niet in de kou training geven vanavond.

Woensdag
O bah, mijn angst: de tandarts… Vandaag afspraak 1 van de 3… Ik moet naar de mondhygiëniste. Daar zie ik nog niet zo tegenop. Ik ben ooit één keer eerder (toen ik volgens mij nog een melkgebit had) naar een mondhygiëniste geweest en dat stelde niet veel voor. Toen zij echter begon over verdoven schoot mijn hartslag de lucht in! Neeeeeeee geen naalden! Maar gelukkig viel het reinigen erg mee, op een paar gevoelige plekjes na. Tandjes weer schoon! Stukje angst kwijt.

Donderdag
Ik ben dat geblaf echt spuugzat. Even een bezoekje aan de huisarts die in ieder geval kon vertellen dat het niet op de longen zelf zit en er geen sprake is van longontsteking. Uitzieken maar. Wat baal ik hiervan. Twee virussen te pakken in een maand tijd… top! Daar gaat mijn net weer opgebouwde beetje conditie…

Vrijdag
Voor het eerst sinds een week werd er weer getraind. Althans, een poging gedaan tot… We hielden het vandaag bij kracht, want zodra de hartslag omhoog ging sloegen de longen op hol en voelde ik me niet helemaal lekker. Toch was ik verbaasd dat er vandaag wat gewichten omhoog gingen. Een week rust (of in mijn geval bijna een maand…) is soms zo slecht nog niet…27332209_1661272263934133_4326185491337307328_n

Vervolgens weer door naar de tandarts voor deel 2… Een gaatje boren in mijn verstandskies. Ik ben echt als de dood en was al jaren niet naar de tandarts geweest omdat die mijn verstandskiezen er uit wilde hebben. Maar nu zit er een andere tandarts die met een hele ‘simpele’ oplossing kwam. “Er zit een gaatje in, maar die kan ik best boren.” Ok… “En dan ga ik dat eerst zonder verdoving proberen.” SAY WHAT!!!??? Ik vloog van angst bijna door het plafond, nagels stonden in de stoel. En ik voelde niets. Geen centje pijn! En eigenlijk viel het enorm mee en was dit nog easier dan de mondhygiëniste! Oooo wat voel ik mij stoer he!

Zaterdag
Beetje spierpijn van gister, maar dat mag. Liefst was ik vandaag gaan hardlopen, maar daar willen mijn longen nog niet aan. Dus dan een dagje klussen. De schuifdeuren van de serre deden het al een tijdje niet meer. Tijd voor nieuwe wieltjes van de lagertjes waren volledig kapot. Die deuren zijn ook niet licht zeg! Maar met pa, of beter gezegd pa heeft het klusje gefikst.
En voor de rest vooral niets gedaan. Ik slaap bijna de klok rond als ik er de kans voor krijg, ben aan het einde van de dag kapot van hal het gehoest en ben zó ongelofelijk klaar met deze rukweek!!

Totaal loop kilometers deze week: 0 km
Jaartotaal loopkilometers 2018: 68 km

 

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!