Training

Sports diary #5 2020

De week startte met een heerlijke zonnige dag. Dat had ik even gemist. De loopkilometers bleven wel een beetje achter bij de planning. En leuk nieuw: in 2020 ben ik weer team captain voor de Nederlanders die afreizen naar het Spartan Trifecta World Championship.

Zondag
Een lekker druk en actief dagje. Te beginnen met een rondje hardlopen en dit keer deed ik dat eens nuchter. Iets wat ik normaal gesproken nooit doe, maar eigenlijk voelde het prima aan. 
Vervolgens moest ik nog even wachten op ontbijt, want Nicky en Sofie kwamen mijn kant op voor een wandeling over de Utrechtse Heuvelrug en… pannenkoeken! Daar begonnen we dus mee en met een flinke bodem begonnen we aan onze ANWB-wandelclubtoer. Het was heerlijk weer dus het was op en top genieten. We legden ruim 11 kilometer af en we planden meteen een volgende date.

Maandag
Een welverdiende rustdag, die ik op een andere werkplek doorbracht. Omdat ik ’s middags een overleg had in dat gebouw besloot ik er al op tijd heen te gaan om te flexwerken. Het parkeren in Utrecht Papendorp is namelijk drama en zo kon ik in ieder geval niet te laat komen. Ook weer zo’n inspirerende plek waar sport geademd wordt.

Dinsdag
Op naar de KNVB waar de dag begon met overleg en ik vervolgens genoeg te doen had, zodat de dag voorbij vloog. Vroeg beginnen is vroeg klaar en het weer was beter dan was voorspeld. Het was zo waar droog. Alleen de ondergrond was dat niet… En ik moest zo nodig een onverhard pad kiezen met mijn licht gekleurde schoenen aan… Die zijn nu dus zwart…

Woensdag
Een drukke dag op het werk. Ik begin mijn draai te vinden en er komt meer werk uit mijn opdrachten. Ik hoef me dus niet te vervelen! De dag werd even doorbroken met een lunchwandeling, vaste prik hier tussen de middag.

Donderdag
Eerst naar kantoor, de middag in overleg met sportbonden bij de KNVB en dan nog een deadline in de gaten houden. Een lange dag, maar wat extra uurtjes maken kan geen kwaad. Er komen genoeg wedstrijdweekenden aan… En leuk nieuws: ook in 2020 ben ik weer team captain voor de Spartans uit Nederland! Vandaag ontving ik de officiële uitnodiging!
Vrijdag
Op naar Breda. De cyclus met de snatch grip deadlifts is klaar dus nu over op een volgende cyclus met de reguliere deadlifts. En dat ging toch niet helemaal tot in detail goed… Zo bizar hoe je lichaam moet omschakelen.

Zaterdag
Het rondje hardlopen sloeg ik vandaag even over, want ik was echt moe van de training van gisteren. 
De groepstraining van vandaag was eens anders, ik trainde zonder de meiden en mocht de suqats, bulgarian squats en bench press afsluiten met een heerlijke sleepsessie. En toen was ik echt leeg.

Totaal loop kilometers deze week: 14 km
Jaartotaal loopkilometers 2020: 84 km

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!