Training

Sports diary #50 2018

Na zaterdag de laatste race van het jaar gelopen te hebben was het tijd voor iets waar we stiekem het meeste naar uit keken: Disney World! En toen was het helaas weer tijd om naar huis te gaan.

Zondag
Eigenlijk stond voor vandaag de Sprint op het programma. Maar we moesten ook de auto omwisselen en het weer was vandaag te slecht voor woorden met een tornadovoorspelling. Op weg naar Orlando dus, waar de regen met bakken uit de lucht kwam en we daarom de droogte van een bioscoop opzochten. Stiekem was ik blij dat we de Sprint niet hebben gelopen. De race is door een tornado zelfs tijdelijk stil gelegd en mensen moesten in hun auto schuilen op last van de organisatie!
’s Avonds maakten we onze laatste editie van Kersttour door Lakeland, nadat we heerlijk Thais hadden gegeten. . Ik ga het hier echt missen!

Maandag
Een dag waar we het meest naar uit hebben gekeken. Disney World! Eerst moesten we onze tickets ophalen in een resort, waar we nog een presentatie zouden krijgen en ontbijt. Wat ons niet was verteld was dat dit een salesmeeting was waarbij we een investering aangesmeerd zouden krijgen! Dikke doeidoei! Uiteindelijk hadden we wel met een fikse korting onze tickets en reden we door naar Disney.
Let the magic happen! Wat een geweldige ervaring om daar in Disney rond te lopen. Ook al kon je over de hoofden lopen, de wachttijden bij de attracties vielen nog aardig mee.  De parade, Big Thunder Mountain, het spookhuis, Pirates of the Carribean, It’s a small world… Na deze dag ben ik ver-Disneyed!


Dinsdag
Jammer genoeg was het vandaag al weer tijd om naar huis te gaan. Op tijd vertrokken we richting vliegveld. Vluchtje naar Detroit en een heel korte overstaptijd om precies op tijd voor de boarding bij de gate aan te komen en in een bijna leeg vliegtuig te belanden voor de lange vlucht naar Schiphol! Wat een luxe.

Woensdag
Ook al hadden we alle ruimte in het vliegtuig, echt slapen doe ik niet. Eigenlijk slaan we een hele nacht over en staan om 6 uur ’s ochtends op Schiphol. Thuis stap ik even in bed en voel me daarna eigenlijk prima.

Donderdag
Geen tijd voor een jetlag want ik moet vandaag gewoon weer werken. Eigenlijk ook niet zo slecht, want zo word ik meteen gedwongen om weer een normaal ritme aan te nemen.

Vrijdag
En weer weekend. Wat een gekke week zo. Sinds gistermiddag heb ik alleen wat last van keelpijn en begint er een snotneus te ontstaan. Huub neemt me vandaag even goed onder de loep. Dat ik zaterdag niet lekker liep werd verklaard: mijn halve lijf stond hypertoon! Flink wat te resetten dus. Daarna kreeg ik nog een combi van trepbar lifts en sandbagsquats voor de kiezen. Na drie rondes lag ik al bij te komen op de grond. Volgens mij heb ik een virusje te pakken. Mijn rustpols is ook wat hoger dan normaal.

Zaterdag
Ik werd ’s ochtends niet fit wakker. De eerste keer dat ik de training bij Huub heb moeten afzeggen! Maar het leek me beter om even rust te pakken. Dus bestond mijn beweging vandaag uit een wandeling door Amersfoort om koffie te halen. De rest van de dag lag ik kapot op de bank.

Totaal loop kilometers deze week: 0 km
Jaartotaal loopkilometers 2018: 966 km

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!