Training

Sports diary #50 2019

Na de fijne loopkilometers de afgelopen week had ik er deze week wat minder zin in, mede door het weer en de nu wel heel korte dagen. Ik ben er een beetje klaar mee, geef mij maar zon enzo. Maar er waren genoeg andere dingen te doen!

Zondag
Met de schrik nog in het lijf van gisteravond en daardoor pas laat naar bed door de adrenaline, sliep ik vandaag uit en had ik een onwijs saaie echte lazy Sunday met boekjes en films.

Maandag
Het weer was druilerig maar ik hoopte toch een droog rondje te kunnen lopen. Kwam ik even bedrogen uit! Doorweekt kwam ik terug en mijn hoofd stond so wie so niet echt vrolijk. Wat een schijtrondje was dit. De krachttraining van vrijdag en zaterdag zat nog aardig in het lijf. Ach, zo nu en dan een ruktraining hoort er wel eens bij. Des te meer plezier haal ik uit de rondjes die wel lekker gaan!

Dinsdag
Vandaag kwam Melissa mijn kant op en na een partij ouwehoeren vonden we toch nog de tijd om naar de boulderhal te gaan, waar het ons om te doen was vandaag. Vooral veel uitproberen vandaag tot de handen en armen geen zin meer hadden. Al waren we nog niet uit gekletst. Spartan geeft veel te veel gesprekstof!

Woensdag
Weer een leuke dag op kantoor bij mijn opdrachtgever. Alleen de tijd vliegt altijd veel te snel voorbij. Dus voordat ik wist was het al weer donker en had ik al geen zin meer om de deur uit te gaan. Ik ben echt heel goed in het verzinnen van smoezen om maar niet in de regen te hoeven lopen…

Donderdag
Vandaag eindelijk de winterbanden onder de auto laten zetten. Ik was het bijna vergeten… De middag bracht ik door in Amersfoort. Onverwachts zette ik het op een shoppen en was ik ook nog even de journalist. 30ml opent vrijdag namelijk de deuren van een nieuwe locatie en ik kon het niet laten even binnen te wandelen.

Vrijdag
Weken lang hebben we in series van 6 reps gezeten en dan nu… terug naar 2 reps! Dat voelt zo raar! Het gewicht gaat dan dus wel omhoog. Op naar de 125 kilo, dat was mijn 1 rm en nu het trainingsgewicht waar ik 5×2 reps mee maakte…

Vervolgens door naar Nieuwegein voor een spannend sollicitatiegesprek. Dat wordt een weekend in spanning afwachten…
Ik kon de gedachten wel een beetje verzetten, want er kwam leuke mail binnen: mijn kwalificatie voor het Spartan Trifecta World Championship. Voor 2020 begint de agenda vorm te krijgen.

Zaterdag
Door het kakweer geen rondje hardlopen voor de krachttraining vandaag. Ik heb gewoon echt geen zin om doorweekt met koud geregende spieren aan de squats te beginnen. Ook hier: minder reps, hoger gewicht. 5 x 2 reps met 85 kilo! Say what!

Totaal loop kilometers deze week: 5 km
Jaartotaal loopkilometers 2019: 965 km

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!