Training

Sports diary #50 2020

Als ik één week van 2020 graag wil deleten is het deze week. Niet eerder dit jaar was mijn humeur zó slecht. Door werk, door omstandigheden, een paar messen in de rug en misschien ook wel het weer.

Zondag
Wat een prutdag. Niets verliep zoals gepland en dat maakte me behoorlijk chagrijnig. Een mood waar ik deze week ook niet meer uit zou komen. En daar lag niet alleen vandaag aan ten grondslag, maar ook een gebeurtenis gisteren die me een besluit heeft doen nemen om mijn Brand Ambassadorschap voor Spartan stop te zetten en de enorme berg werk die nog voor de Kerstvakantie af moet.

Maandag
Achter de wolken schijnt de zon. Maar de zon liet zich mooi niet zien. Wel mazzel dat ik tijdens mijn lunchrun een nagenoeg droog rondje liep!

Dinsdag
Is het pas dinsdag? Ik heb het idee dat ik al voor een werkweek aan werk verzet heb! In ieder geval schiet het lekker op en de deadlines die nu wel heel dichtbij komen lijken gehaald te worden.

Woensdag
Vandaag moest het gebeuren! Ik moest en zou het klompenpad Stoutenburgerpad lopen, want ik had foto’s nodig voor een te schrijven artikel. Dat is nog eens leuk: wandelen voor mijn werk! Nu waren de voorspellingen aan het begin van de week voor vandaag nog prima, maar het mooie weer was vandaag nergens te bekennen. Mijn plannen om in alle vroegte te lopen moest ik uitstellen naar de middag vanwege dichte mist. Niet best voor foto’s. Maar ook in de middag was het maar druilerig en somber. Het moet maar. De route was in ieder geval leuk, afwisselend en behoorlijk modderig!
Als je er bij thuiskomst achter komt dat iemand zijn werk niet gedaan heeft en ik dat dus last minute nog op kan lossen, dan is mijn avond verpest. Dat was vandaag dus het klokje rond werken…

Donderdag
Kan deze week nou eens afgelopen zijn? Ik ben er echt helemaal klaar mee. Ik loop momenteel op mijn tenen om mijn werk af te krijgen. Wat niet lukt, want er ligt te veel. En de perfectionist die ik ben… ik maak fouten, ik zie dingen over het hoofd, krijg mijn werk niet af en moet nee verkopen of te veel dingen op een to do list zetten. Iets waar ik best wel (veel) moeite mee heb. Vandaag zat ik de hele dag in een online meeting op de ene laptop en zat ik andere werkzaamheden op de andere laptop te doen. Multitasken tot en met en weer twee werkdagen in één gepropt.
De lunchrun bracht iets lucht, maar als je de dag ook nog eens afsluit door je nachtcrème uit je handen te laten glippen en vervolgens heerlijk in het glas gaat staan… Veeg mij maar op! Maar eerst het glas…

Vrijdag
Kapotmoe! Dus wat was ik blij dat de krachttrainingscycle vandaag afsloot met deloadweek. Not… We slaan deze week gewoon over en gaan door met de volgende cycle met als start meteen een 1rm! Vandaag de deadlift en bench press en die gingen verrassend soepel op de voorgeschreven gewichten. Niet my all time bests, maar met een 135 kilo deadlift en 65 kilo bench na zo’n week als afgelopen week, mag ik echt wel tevreden zijn.

Maar de training ging niet in de koude kleren zitten. ’s Middags lag ik total loss op de bank te pitten.

Zaterdag
Ik zag stiekem wel een beetje op tegen de 1rm squat van vandaag. Ik was nog steeds moe en squat pas één cycle op de barefoots. Daarom gingen vandaag ook weer de lifters aan, maar dan moet je toch weer je hele positie aanpassen. Daar ging het mis. De 1rm op 100 kilo ging gemakkelijk, maar met zo’n slechte techniek! Pfff…Maar nu is het echt weekend! En met het vooruitzicht dat volgende week (hopelijk) iets minder chaotisch gaat verlopen, kom ik eindelijk een beetje tot rust.

Totaal loop kilometers deze week: 15 km
Jaartotaal loopkilometers 2020: 1150 km

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!