Training

Sports diary #51 2018

Het einde van het jaar is in zicht, de eerste sneeuw van het jaar is gevallen, ik had een paar geweldige trainingen en zag het licht. Nog een paar dagen werken en dan is het Kerstvakantie!

Zondag
Het heeft gesneeuwd! Zat ik vorige week nog in een tropisch Florida, nu zit ik in een koud kikkerlandje. Laat de winter maar losbarsten!
Eigenlijk zou ik vandaag in Rotterdam met een stel meiden gaan hardlopen, maar ik voel me nog steeds niet top. Dagje niets doen dus.

Maandag
Met het einde van het jaar in zicht is het weer tijd om terug te kijken. Wat een jaar was 2018! Veel te snel voorbij gegaan, veel te veel leuke dingen gedaan en veel te veel genoten! Als 2019 half zo goed wordt als 2018 was ben ik al blij. Het mag geloof ik ook wel duidelijk zijn waar ik in 2018 veel mee bezig was.

Dinsdag
Iedere dag is het weer spannend… Start ie nog? Na mijn bijna aanrijding met een vrachtwagen, een APK die deze maand moet gebeuren en waarschijnlijk aardig wat onderhoudskosten besloot ik vlak voor mijn vakantie naar Florida om een nieuwe auto aan te schaffen. En nu kan ik niet wachten om hem op te halen!

Woensdag
Vandaag was het zover! Eerst even de zomerbanden terug onder mijn kleine doperwt autootje en op naar Amersfoort om m’n nieuwe auto op te halen. Wat rijdt dat als een zonnetje zeg! Ik zal mijn C1 echt niet missen!

Donderdag
Er worden plannen gesmeed. Eigenlijk zou ik morgen met Kelly, Trudy en Flip gaan boulderen, totdat Kelly op het geniale plan kwam om mee te doen aan de Kerstmannenloop dwars door het centrum van Amersfoort! En na vandaag heb ik vakantie! En voor het eerst dit jaar dat ik mijn vrije dagen ‘gewoon thuis’ door ga brengen.

Vrijdag
Wat een keilekkere training vanmorgen! Zware deadlifts met twee vingers in de neus, benchpress qua gewicht opgehoogd en ook de pull downs gingen zwaarder. Al moest ik daarvoor wel extra gewicht in het gewichtsvest, anders kom ik niet naar beneden.

Thuis een flinke lunch naar binnen gewerkt en op tijd naar Amersfoort om eerst met Kelly, Trudy en Flip een hapje te eten en vervolgens met volle maag 5 kilometer als kerstmalloten door Amersfoort te rennen. Hilarisch! Vooral het bijna legendarische ‘Het is stiiiiil aan de overkant’ op de gracht, waar de 1000 kerstmannen elkaar tegemoet lopen. Jammer genoeg geen fut en tijd meer voor een afterdrankje, want morgen staat de wekker weer vroeg.

Zaterdag
Poe wat een reactie in het been zeg na gisteren. Komt het door de pittige krachttraining of door het hardlopen? Ik heb geen idee. Maar op naar Breda voor een intensieve training bij Huub en wonder boven wonder voel ik mijn been tijdens het hardlopen en de daaropvolgende training totaal niet. Gelukkig. Heb het idee dat rust juist de trigger is om die zenuw helemaal op te fokken.
De stramme spieren wandelde ik ’s avonds los in Ouwehands Dierenpark, waar we naar China Light festival gingen. Het hele park is versierd met lichtkunstwerken, supergaaf en nog te zien tot en met 6 januari. Voor het eerst in mijn leven zag ik ook echte panda’s. Slapend. Best saai dus 😀

Totaal loop kilometers deze week: 9 km
Jaartotaal loopkilometers 2018: 975 km

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!