Training

Sports diary #51 2019

Wat een goede week om het jaar bíjna mee af te sluiten! Een onwijs leuke OL over de heide, dikke PR‘s op de deadlift en squat en wellicht start ik 2020 wel heel anders dan ik ooit had gedacht…

Zondag
Nu het raceseizoen voorbij is heb ik weer tijd om andere dingen in te plannen. Zo  maakte ik een paar weken geleden kennis met OL en schreef ik me ook direct in voor de volgende run, die vandaag op de Ginkelse Heide plaats vond. Van begin tot einde met een grote grijns op mijn koppie door de bossen en over heidevelden gedenderd op zoek naar de juiste checkpoints. Heerlijk is dit!

Maandag
Ik heb vandaag mijn to do lijst aardig kunnen inkorten. Een productief dagje! Maar ik nam vandaag wel even rust na de krachttrainingen van dit weekend en de OL, waarbij ik in totaal toch 12 km heb weg getikt.

Dinsdag
Soms zijn er van die dagen dat er niets uit je handen komt. Zoals vandaag. Een dag van niets…

Woensdag
Foute kersttruien dag op kantoor. Nou… vooruit dan maar! Hilarisch! Vooral als er mensen van buiten, zoals sollicitanten, op bezoek komen. Nog leuker als ze op de reactie vooraf zelf besluiten mee te doen door ook in vol ornaat deel te nemen!

Donderdag
Het is winter. Zou je zeggen. Maar de temperatuur laat ons al een paar dagen denken dat het lente is! Vandaag liep ik een rondje in korte broek en T-shirt en ik had het me toch warm! Dit is echt bizar…

Vrijdag
De laatste pt-training bij Huub van dit jaar en het programma is zo opgesteld dat iedereen deze weken een 1 rm test doet op de deadlift, squat en bench press. Daar hebben we de afgelopen weken naar toe getraind en volgens de programmering moet je dan bij je 1 rm uitkomen op een vooraf bepaald gewicht, dat ogenschijnlijk onmogelijk lijkt! Vandaag stond voor mij de deadlift in de planning, waarbij ik uit zou moeten komen op 135 kilo. Maar dat ik uiteindelijk 145 kilo optil hadden we niet verwacht! Kanonnen! In een maand of 4 tijd van 125 max naar 145!

De middag was spannend… een tweede gesprek voor een superleuke functie! Eigenlijk had ik de hele week wel in spanning gezeten. Nu nog even het weekend doorkomen.
Maar eerst ’s avonds weer een spelletjesavond bij vrienden. Altijd te leuk, te gezellig en veel te snel voorbij. Eén voordeel: dan duurt het weekend ook niet lang!

Zaterdag

Zou vandaag weer zo succesvol worden? Ik werd vanochtend wakker met keelpijn, overlegde met Huub of ik wel moest trainen en besloot toch te gaan. En dat was maar goed ook. De squats gingen supergoed en ik kwam uit op een gemakkelijke) 100 kilo. De bench had ik wat meer moeite mee en ik kwam op een evenaring uit van 65 kilo. De komende tijd maar goed gaan werken aan de positionering, want ik denk dat ik het daar op verloor vandaag.

Totaal loop kilometers deze week: 19 km
Jaartotaal loopkilometers 2019: 984 km

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!