Training

Sports diary #52 2018

De laatste week van het jaar is ingegaan. En wat een jaar was dit. Wat downs, maar vooral veel, heel veel ups! Veel reizen, veel races, veel avonturen, veel leuke mensen leren kennen, vriendschappen gesloten en een jaar vol herinneringen waarvoor ik heel erg dankbaar ben. Het was hard werken, maar wat ik er voor terug heb gekregen is onbetaalbaar!

Zondag
He-le-maal in de prak van de trainingen van vrijdag en zaterdag. Er werd dus niet getraind, maar in plaats daarvan was ik in beweging in huis met schoonmaken en opruimen. Moet ook gebeuren.

Maandag
Hoe kun je je eerste vakantiedag beter besteden dan een puzzel neer rammen? Ik ben gek van de Jan van Haasteren puzzels en vond het wel weer eens tijd voor Mudrun.
Kerstavond bracht ik door bij mijn ouders met cadeautjes onder de kerstboom. Als van ouds gezellig en lekker Hollandse pot op tafel voordat de Kerstdinertjes losbarsten.

Dinsdag
Het was 1e Kerstdag… Een druk maar superleuk dagje. Eerst naar de verjaardag van Sanne en daarna door naar het zuiden van het land met een deel van de familie voor een Kerstdiner. Supergezellig en met live muziek van Music Unlimited. En gelukkig geen diner waarvan je ontploft, maar mooie porties waar we lekker van konden genieten.

Woensdag
Tweede Kerstdag werd sportief gestart. Alleen was ik niet de enige met dat idee. De WOT’s waren al helemaal vol, dus ben ik voor mezelf in de open gym aan de slag gegaan. Box step ups, split squats, pull ups, dips en bench press. In gepaste kerstkleding uiteraard!
’s Avonds stond er weer een Kerstdiner gepland. Dit keer in het dorp bij een restaurant en dit was serious business: veel te veel! Maar ook veel te lekker. Zoals dit toetje, die er met veel moeite nog nét bijpaste.

Donderdag
Mijn paps is oude 8mm films aan het digitaliseren. Superleuk om ineens screenshots te krijgen van een baby-me! Al in mijn babytijd was ik al druk aan het trainen voor Spartan Race. Jong geleerd is oud gedaan!

Vrijdag
Huub heeft lekker vakantie, dus geen training vandaag. Om toch een beetje in beweging te komen liep ik vandaag een kort rondje. Mijn been doet nog steeds raar, maar tijdens het bewegen heb ik er eigenlijk geen last van. Toch liep ik verre van ontspannen.

Zaterdag
De laatste groepstraining bij Huub van dit jaar. Even snel een check door Huub op de behandeltafel en mijn hamstring bleek hypertoon te zijn. Snel gefixt en volle bak de training in! Rope pulls blijft toch één van mijn favorieten. Ook al weet je van gekkigheid niet meer wat je daarna met je armen moet doen…

Totaal loop kilometers deze week: 5 km
Jaartotaal loopkilometers 2018: 980 km

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!