Training

Sports diary #52 2019

En zo is in eens al de laatste week van het jaar aangebroken. Een jaar dat voorbij is gevlogen! En het jaar sluit ik af met wel flink wat hoogtepunten. Na vorige week met fantastische momenten ga ik deze week nog even door.

Zondag
Wat een geweldige dag was dit! Als Spartan Brand Ambassadors kregen Kelly en ik van de zomer het idee om #SpartanMeetUps te organiseren en vandaag waren we te gast bij ObstacleSkillz in Purmerend. Dit keer hadden we een goed doel verbonden aan deze meet up. Want wij sporten dat het een lieve lust is en hebben de mogelijkheid om Spartan races te lopen en te reizen. Maar veel kinderen in Nederland kunnen niet eens sporten! MAL #Doeismal heeft dan ook als doel om kinderen uit gezinnen die een sportabonnement niet kunnen betalen een sportabonnement aan te bieden. Door een overweldigende opkomst van 50 Spartans konden we dan ook een cheque overhandigen van € 250,-! En toen kon het feest pas echt beginnen. Uren van zwieren, zwaaien, klieren en lachen volgden en ik denk dat iedereen nog wel even na heeft gestuiterd van de adrenaline.

Maandag
Zaterdagavond is mijn bank opgehaald, want… vandaag krijg ik een nieuwe bank! Die werd keurig op tijd afgeleverd en stond binnen mum van tijd in de kamer. Wat een ander gezicht! De komende weken ben ik niet van de bank af te branden.

Dinsdag
En toen was het al weer Kerst! In de middag vierde ik Kerstavond bij mijn ouders met onze jaarlijkse cadeautjes-onder-de-boom traditie. Normaal doen we dat ’s avonds, maar nu had ik de verjaardag van Sanne met glitterthema. En dat was zo gezellig, dat we hier mogelijk wel een nieuwe traditie van gaan maken!

Woensdag
On the first day of Christmas… Voordat er veel te veel gegeten wordt eerst een rondje lopen. Het was eindelijk weer eens mooi weer, dus ik bracht een bezoekje aan het bos. Lekker 12 kilometer door de omgeving gebanjerd. Haal ik dit jaar de 1000 kilometer nog?
’s Avonds vierde ik Kerst met mijn ouders, oom en stiefoma. Heerlijk eten, veel lachen en op de logeerkamer het bed in duiken omdat ik geen zin meer had om naar huis te gaan.

Donderdag
Na heerlijk uitgeslapen te hebben ging ik terug naar huis en vermaakte me prima op  mijn nieuwe bank met een berg aan Kerstfilms, tot ik weer ging eten bij pa en ma. Day well spent!
En zo aan het einde van het jaar is het ook een moment om te bedenken dat 2019 wel heel erg keihard is omgevlogen! Dat blijkt maar weer als ik mijn #bestnine terug kijk.

Vrijdag
Normaal zit ik vrijdagochtend altijd in Breda, maar Huub heeft deze week een welverdiend weekje vrij. En dat moest ik ook doen, was de opdracht. Dus daar zit je dan… niet wetende wat je met je energie aan moet… Het kostte me wel moeite om niet naar Crossfit te gaan, maar cherrypikker die ik ben, de WOD stond me niet zo aan. Dus vermaakte ik me met lekker weinig doen en mijn puzzel maken. Laat ik er nu nog maar even van genieten, want daar komt binnenkort flink verandering in!

Zaterdag
Nu had ik het goede voornemen om lekker te gaan hardlopen vanmiddag, maar de tijd vloog zo snel voorbij dat het al weer schemerig werd voordat ik met mijn klusjes klaar was! Dan maar morgen. Huub mag trots op me zijn! Ik voel me toch een partij lui!

Totaal loop kilometers deze week: 12 km
Jaartotaal loopkilometers 2019: 996 km

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!