Training

Sports diary #52 2020

De laatste volle week van het rare jaar 2020 is aangebroken. En of ik het wil of niet, ik kijk dan toch even terug op het afgelopen jaar. Maar eerst nog maar even deze week en Kerst overleven.

Zondag
Nadat gisteren de heg uit de tuin is gesloopt en we al een start konden maken met het plaatsen van de schutting, maakten we dat karweitje vandaag af. Met optimale gebruikmaking van mijn lengte.
Voor de rest was het een behoorlijk luie dag. Even de krachttraining van vrijdag en het pittige tempoloopje van gisteren laten bezinken.

Maandag
Wat een heerlijke dag vandaag! Niet alleen kan ik deze week alles wat op de stapel beland is wegwerken, ik kreeg vandaag ook mijn contractverlening! Heel blij mee.
Om dat te vieren trok ik aan het einde van de middag de loopschoenen aan voor een kort rondje hardlopen in de stromende regen. Normaal gesproken hou ik daar niet zo van, maar vandaag boeide het niet. Eigenlijk was het gewoon genieten!

Dinsdag
Ik had vandaag even een droog momentje nodig… Die kwam gelukkig rond de middag. Snel even naar de Zanderij in Maarn om een workoutfilmpje op te nemen. Was meteen een fijne doorbreking van de werkdag. Nog een paar laatste dingen van mijn to do lijst afstrepen deze week en de vakantie kan beginnen.


Woensdag

Stiekem had ik gehoopt rond het middaguur de laptop af te kunnen sluiten, maar ik moest toch nog even de middag doortrekken, omdat ik voor een aantal dingen toch nog even wat collega’s nodig had. Maar de stress begint uit het systeem te gaan en toen ik eindelijk de laptop dichtklapte…. VAKANTIE!
En om leuk de vakantie in te gaan: ik mag ook komend jaar weer Team Captain zijn voor de Nederlandse deelnemers die aan het Spartan Trifecta World Championship deel gaan nemen!

Donderdag
Eigenlijk had ik gisteren nog willen lopen, maar ik wilde ook voor de vakantie alles weg gewerkt hebben. Dus kreeg ik het vandaag op mijn heupen, want… vakantie!! En zo vertrok ik na mijn ontbijt voor een stukje lopen. Lusje hier, lusje daar, o ik ga die kant op en ach als we toch bezig zijn lopen we die halve marathon ook maar vol. Et voila. Laat het kerstdiner maar komen!

Vrijdag
Eerste Kerstdag bracht ik puzzelend door voordat ik richting mijn ouders ging voor een uitgebreid kerstdiner en de nodige kerstkilo’s.

Zaterdag
Tweede Kerstdag begon ik beter dan de vorige. Lopen is overal de oplossing voor. Omdat ik niet gewend ben op nuchtere maag te lopen, dacht ik een kort rondje te gaan lopen. Maar de benen wilden wel en het hoofd moest leeg. Dus slingerde ik nog even lekker door het stille bos. En met een wat blijer hoofd kwam ik thuis. Gelukkig verliep deze Kerstdag dan weer stukken beter dan ik verwacht had.

Totaal loop kilometers deze week: 39 km
Jaartotaal loopkilometers 2020: 1218 km

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!