Training

Sports diary #53 2020

De laatste week van het jaar, hopelijk brengt 2021 wat meer vooruitzichten… Deze laatste week was ook zo snel voorbij, alsof 2020 ook helemaal geen tijd wil nemen om afscheid te nemen…

Zondag
Code geel gooide vandaag behoorlijk wat roet in het eten voor een nog uit te voeren plan. We hebben nog steeds de Bridge to Bridge 10EM te lopen, maar corona zorgde ervoor dat we deze wandeling nog steeds niet samen tot uitvoer konden brengen. Het werd dus een lazy Sunday, waarbij ik wel een paar vakantie to do’s kon afstrepen en een paar kilometer kon toevoegen aan mijn Operation Bletchley, een superleuke virtual run waar je in 12 dagen 24 mijl af moet leggen en bij iedere twee mijl een code moet breken. Hilarisch!

Maandag
De wagen vol geladen met plates: op naar Hanno en Sabina om daar in de tuin te trainen. De tuin van hen is een complete sportschool, maar zonder plates, dus zo konden we mooi uitwisselen. Voor het eerst sinds hele lange tijd weer eens een WOD gedaan. Ik ben dat niet meer gewend zeg!
Vervolgens met Sabina aan de wandel om flyers rond te brengen en zo weer 7 kilometer aan Operation Bletchely toe te voegen.

Dinsdag
Vanochtend kreeg ik visite van Ilona en Valerie, die me verrasten met een superlief kerstcadeautje! We hadden mazzel met het weer, want op het moment dat wij naar buiten wilden om een rondje te lopen was het droog. Het werd een rondje Zanderij, richting Doorn en via Stameren weer terug. Voor mij ook weer een paar nieuwe paadjes om te ontdekken en superleuk om eens niet solo te lopen en mijn prachtige achtertuin te delen.

Woensdag
Het einde van 2020 nadert met rasse schreden. Ik heb helemaal niet het idee dat dit jaar al bijna voor bij is. Vandaag eindelijk eens tijd om door het huis heen te rausen en aan de website te werken, want er lagen nog een paar losse eindjes. En ik rondde vandaag level Junior van Operation Bletchely af!

Donderdag
De laatste dag van het jaar! En ook nu moest ik mijn plannen weer wijzigen. Maar om mijn goede voornemens maar meteen uit te voeren: ik laat me mijn plannen niet door externe factoren bepalen. Kilometers worden gemaakt, wandelend dan wel hardlopend. Dus koos ik er last minute voor om toch maar even een rondje te hardlopen in plaats van de te wandelen, scheelt weer tijd. Om vervolgens mijn hersenen te pijnigen op de puzzels van Operation Bletchley. Ik heb nog een kleine week om de levels Codebreaker en Cypher Expert te kraken. Daarnaast blikte ik ook terug op het afgelopen jaar. Ondanks de corona toch heel veel mooie sportmomenten mogen beleven!
Oudjaarsavond werd al yahtzeeënd doorgebracht en ik mocht een glansrijke overwinning op mijn naam schrijven. Dag 2020, hallo 2021!

Vrijdag
Nieuwjaarsdag, dus geen training bij Huub vandaag. In plaats daarvan werden vandaag de eerste wandelkilometers in de achtertuin afgelegd met een koffiestop onderweg. Het was een stuk drukker buiten dan gisteren!
Craft Beer Run Nederland heeft ook weer een leuke januari challenge: Dry January Running Challenge. Naast wekelijkse challenges kun je er zelfs nog een alcoholvrij bierpakket bij bestellen. Maar droog is droog. Ik ga er weer voor! Met nog snel in de avond een Run of Shame op en neer naar de glasbak… #craftbeerNY.

Zaterdag 
Bloed, zweet, tranen. Het kostte wat meer moeite dan het Junior level, maar ook Codebreaker is gekraakt! Maar ik ben bang dat ik mezelf op Cypher Expert helemaal kapot ga lopen.
Nog wat zweet brak er uit tijdens een rondje hardlopen. Om maar meteen met de Dry January Challenge verder te gaan: er stond een interval op het programma van 10 x 1 minuut op tempo #craftbeerinterval. Ik zag getallen op mijn horloge langskomen die ik lange tijd niet heb gezien! Goede start van het hardloopjaar dus. En om ook op de lange termijn gemotiveerd te blijven en met het zicht op nog een lange tijd zonder reizen schreef ik me ook meteen in voor de Ring Road Iceland virtual challenge.

Totaal loop kilometers deze week: 28 km
Jaartotaal loopkilometers 2020: 1240 km
Jaartotaal loopkilometers 2021: 7 km

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!