Training

Sports diary #6 2019

Ik ben weer op de goede weg met de loopkilometers. Even op en neer boodschappen doen kost wel wat meer tijd dan met de auto, maar geeft zoveel meer plezier! Aan vitamine D deze winter in ieder geval nog een tekort!

Zondag
Wat een fantastisch weer vandaag! Aangezien ik een paar boodschappen was vergeten besloot ik lopend naar Leusden te gaan. Dat was zo’n lekker loopje dat ik een omweg nam en uiteindelijk 17 km wegtikte.

Dinsdag
Dikke pech, de hoofdpijn was vandaag in alle hevigheid terug. Tot in de middag lag ik begraven in mijn bed met hoofd onder de dekens, weg uit het daglicht dat door de gordijnen kwam.

Woensdag
Pff…. één dag is genoeg. Gelukkig vandaag geen last meer van die rotmigraine. Aangezien ik gisteren aan bed en bank zat vastgeroest wilde ik vandaag wel even bewegen. Een rustig rondje dribbelen gevolgd door wat sleepwerk in de box. Crossfit Amersfoort gaat uitbreiden en heeft nu de beschikking over een hal, zo groot! Een waar sleepparadijs voor wie de regen niet in wilt! Ik dus.

Vrijdag
Yuk, regen toen ik de deur uit ging richting Breda. Niet echt fijn om eerst een rondje te rennen, zeiknat te regenen en dan nog krachttraining te doen. Gelukkig had ik weer eens mazzel en miezerde het heel licht en was ik meer bezweet dan natgeregend. Na een check door Huub een sicke training er uit geknald… 3 sets van 12 deadlifts (100 kilo) en 12 sandbagsquats (65 kilo). Dat resulteerde uiteindelijk in een dikke faal op de sandbagsquats in de 2e ronde (dus de laatste ronde op een iets lichter gewicht) en de deadlifts in de 3e ronde. He-le-maal leeg in ongeveer 10 minuten!
De rest van de dag dus vooral doorgebracht met bunkeren en rusten.

Zaterdag
Na de training van gisteren ging de training van vandaag belachelijk lekker. En voor mijn gevoel was ie jammer genoeg veel te snel voorbij! Een rondje zandzaklopen ging ietsje beter dan anders (yes!), de 5 x 5 sandbacksquats op 65 kilo gingen iets te soepel, het gewicht bij de 5 x 5 benchpress werd opgehoogd, de farmerswalk op 100 kilo ging me ook vrij makkelijk af en mijn armen lagen vervolgens volledig in de puinpoeier na het touwtrekken.

’s Middags bracht ik nog even een bezoekje aan Crossfit Amersfoort om de uitbreidingsplannen te horen. Want er komen zoveel mogelijkheden bij!

Totaal loop kilometers deze week: 31 km
Jaartotaal loopkilometers 2019: 115 km

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!