Training

Sports diary #6 2020

Een beetje een vreemde week waarin ik me niet helemaal 100% voelde, maar ik wel lekkere kilometers liep en fijn heb geklommen. Wat heb ik toch een mazzel met het gebied waar ik woon. Het is hier altijd mooi lopen!

Zondag
Wat een fijne reunie vandaag met mijn reisgenootjes van het Spartan Trifecta World Championship 2019! We gingen boulderen in Amersfoort, keigezellig! Er werd meer geouwehoerd dan geklommen, maar het lukte me toch nog een oranje route (5A) te klimmen.
Vervolgens moest ik nog even Amersfoort in om boontjes te halen. Dat deed ik met de benenwagen, zodat ik de auto niet hoefde te verhuizen naar betaald parkeren. Kwam ik meteen aan mijn loopkilometertjes vandaag.

Maandag
Te lang niet geklommen… Ik had óveral spierpijn! Maar goed dat ik vandaag op kantoor zat en een rustdagje had. Daarbij voelde ik me ook niet helemaal top en ging ik met hoofdpijn naar huis.

Dinsdag
Ook vandaag kwam ik niet aan sporten toe en voelde mijn lijf, vooral mijn buik niet helemaal top. En oooo wat zal ik blij zijn als de zomertijd weer in gaat en het langer licht is ’s avonds. In het donker lopen vind ik maar niets. In plaats daarvan bivakkeer ik nu ’s avonds op de bank.

Woensdag
Vanmiddag schoof ik even met een paar uurtjes werk, zodat ik wat eerder thuis was en nog voor het donker een lange duurloop kon maken. Een rondje van 17 kilometer werd het via de Zanderij in Maarn en via leuke bospaden terug naar huis. Leuk van het einde van de dag lopen: de kans dat je reeën tegen komt is bijna 100%. In mijn geval 300%.

Donderdag
Een superleuke dag vandaag in Apeldoorn. De VSG organiseerde vandaag een congres in Omnisport met leuke en interessante presentaties op het gebied van sport, maatschappij en overheid. Tussendoor nam ik ook nog een interview af en was de dag voorbij gevlogen voor ik er erg in had.

Vrijdag
Wat is dat nou in ene met mijn deadlifts? Ik zak niet diep genoeg in en ze voelen ook niet zo sterk als vanouds… De omschakeling naar een nieuwe oefening verloopt nog niet zo soepel. Gelukkig ging het schuin benchen en de rows wel prima.

Zaterdag
De loopweek afgesloten met een tempoloopje voor de krachttraining. Vervolgens een hilarische groepstraining, waarbij we trainer Huub verrasten met een verjaardagscadeau en de slappe lach ons spierpijn in de buik bezorgde (of waren het toch de abwheels…?). We begonnen de squats weer met een nieuwe cyclus low bar, gevolgd door high bar en competion bench/pull ups. Eigenlijk moest ik nog slepen, maar het lichaam voelde na de trainingen van gisteren en deze aardig leeg.

Totaal loop kilometers deze week: 30 km
Jaartotaal loopkilometers 2020: 114 km

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!