Training

Sports diary #7 2019

Yes! Ik ben weer lekker op pad geweest met de beentjes! Ik was bijna vergeten hoe heerlijk het is om heeeeul lang te gaan zwerven door de bossen, te mini-picknicken en te genieten van de stilte om me heen.

Zondag
Het weer van vandaag leek in de verste verte niet op dat van vorige week zondag. En ik had nog wel een lange duurloop gepland! Toch wist ik er vandaag ergens een korte run tussen de buien door in te proppen. Die lange duurloop verschuif ik dan naar woensdag.

Maandag
Na de zware trainingen van het weekend en het loopje van gisteren was ik eigenlijk wel blij met de rustdag van vandaag. Misschien ook helemaal niet verkeerd om de duurloop een paar dagen op te schuiven!

Dinsdag
Voor het eerst sinds lange tijd heb ik me weer eens ingeschreven voor een Oly-les in de Crossfitbox. Al een tijd lang rare zenuwpijnen in mijn been die explosieve bewegingen tot een hel maakte. Nu die pijntjes beginnen te verminderen durf ik het wel weer aan.
Supergrappig om een enorme toename in mijn range of motion te merken toen ik onderin een squatclean zat en nog ruimte over had! Die sandbagsquats hebben echt vruchten afgeworpen!

Woensdag
Tijd voor de lange duurloop! Helaas niet het voorspelde zonnetje, maar dat hinderde niet want ik had een mooie route van zo’n 20 kilometer uitgezet. Dat ging ook best lekker totdat ik (natuurlijk, hoe kan het ook anders) op het verste punt van huis ineens een raar gevoel in de kuit kreeg. Dat was gelukkig snel weer weg en ik hobbelde lekker door. En als je dan toch bijna een op de halve marathon afstand zit, dan maak he die vol ook. Hoppa! Wat een heerlijk gevoel om eindelijk weer eens de rugzak om te hangen en gewoon een paar uur door de bossen te gaan zwerven. Iets wat ik heel erg gemist heb en zeker weer vaker wil doen. Mits mijn gestel het toelaat.

Donderdag
Oe la laaaaa, Valentijnsdag! Die dag gaat op kantoor nooit ongemerkt voorbij, want wij hebben een geheime Valentijn die voor de dames altijd een presentje op het bureau achterlaat.

Vrijdag
Wat een gekke dag. Zo sta je te trainen en zo sta je met je mond vol tanden met een telefoon in de handen met een telefoontje waar je niet op zit te wachten. Toch bizar dat ik de knop toch wist om te zetten en er een knetterharde training uit wist te persen.

Zaterdag
De knop moest vanochtend eerst even om, maar wat was ik blij  m’n trainingsmaatjes om me heen te hebben en even het snot voor de ogen te trainen. Sport is soms echt mijn therapie. En daarna was ik ook echt helemaal leeg. Sommige situaties zuigen de energie uit je lijf.

Totaal loop kilometers deze week: 31 km
Jaartotaal loopkilometers 2019: 146 km

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!