Training

Sports diary #7 2020

Een stormachtig begin van de week, die mij er toe dwong lekker warm binnen te blijven en mijn loopprogramma voor deze week aardig in de war schopte. Dan maar de week afsluiten met bijna al je week kilometers…

Zondag
Het was maar goed dat ik vandaag verging van de spierpijn. Storm Ciara deed me besluiten ramen en deuren gesloten te houden. Dat werd dus een heerlijke relaxte bankhangdag, compleet met pyama. Heerlijk! Beetje lezen, filmpje kijken, puzzelen. Hartstikke druk met relaxte dingen doen.

Maandag
Vanwege de aanhoudende storm besloot ik vandaag geen risico te nemen en thuis te werken in plaats van naar Den Haag te rijden. Volgens mij heb ik nog nooit zo’n productieve werkdag gehad! Ik ging als een malle. Ik kon ook niet veel anders dan zitten, want die abwheels…. tjonge zeg… Die had mijn buik heeft niet gevoeld.

Dinsdag
Ciara is weer koest en ik nam het er van om na het werk nog even een rondje te rennen. Dat combineerde ik meteen met boodschappen doen. Ik kom vaker in sportkleding dan in normale kleding bij de slager en supermarkt, dus ze zijn het wel van me gewend. Met pleepapier in de hand liep ik weer naar huis.

Woensdag
Drukke dag op kantoor vandaag en ik was blij dat ik tijdens de pauze even lekker een frisse neus kon halen met mijn collega’s.

Donderdag
Iiiieeee… mijn eerste twee publicaties komen er aan! Vandaag rondde ik de laatste dingetjes af. Nu nog een paar weken geduld…
’s Avonds ging ik een potje boulderen met mijn Duitse Spartan collega Denny, die voor een paar dagen in Nederland is. Altijd leuk om weer te babbelen, Spartan zaken te bespreken en dat onder een potje sporten. Life is good!

Vrijdag
Ok, misschien was dit vandaag iets te veel van het goede… De dag begon ik met mijn pt sessie bij Huub. De deadlifts waren behoorlijk zwaar  4 x 5 @120 kilo), gevolgd door Romanian deadlifts, schuine bench press en rows. Maar eindelijk was het vandaag weer eens droog en brak de zon door. Ik moest ergens deze week ook nog een lange duurloop proppen, wat vanwege het weer en werk nog niet gebeurd was. Ideaal dus om dat vanmiddag te doen. Alleen was 19 km misschien niet het slimste om te doen. Mooi was het wel! Ach, als ik morgen niet kan squaten dan weet ik waar het van komt. De dag eindigde alleen in hoofdpijn wat bij mij betekent dat de batterij leeg is…

Zaterdag
Nouhou…. Dat viel me eigenlijk nog mee vandaag! Het squaten ging zeker niet onaardig! Het gewicht weer omhoog, naar 70 kilo, en met 5 x 7 reps was het zeker pittig. Dat kwam ook omdat ik nu probeer met een bredere voetstand te squaten. Dat is nog een beetje wiebelig in de knieën maar ik kan er wel aan wennen geloop ik. Hopelijk mijn hamstrings ook, want die begon wel even te jodelen!

Direct na de training ging ik door naar een lunch met mijn buddy van mijn Corinor training. Superleuk om elkaar weer te zien en bij te kletsen.
Maar daarna was de koek op, met knallende koppijn reed ik naar huis en plofte ik op de bank neer om er niet meer vanaf te komen. Ja alleen om te eten.

Totaal loop kilometers deze week: 24 km
Jaartotaal loopkilometers 2020: 138 km

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!