Training

Sportsdiary #48 2018

Hoe prut mijn vorige week was, zo goed was deze. Ik trok regelmatig de loopschoenen aan, had een paar goede krachttrainingen, plande alvast wat races voor 2019 en vond wel iets heel gaafs in mijn schoen!

Zondag
De week trapte ik lekker af met een duurloopje op tempo megaslag. Alhoewel ik minder spierpijn had na de zaterdagtraining van vorige week waren mijn benen helemaal leeg en leek ik niet vooruit te komen. Een rondje van 5 kilometer leek  me genoeg, alleen waarom leggen ze het Henschotermeer nou net iets te ver? Oftewel, na 10 kilometer was ik weer thuis, maar ik was he-le-maal op.

Maandag
Beter kun je je maar goed voorbereiden op 2019. Met CyberMonday korting schafte ik daarom de Spartan UK Season pass aan. Een aantal races ligt nu dus al vast.

Dinsdag
Misschien wel de saaiste dag van de week… Gewoon werken enzo.

Woensdag
First things first. Daarom trok ik pas aan het einde van de dag mijn loopschoenen aan voor een rondje.  En dat levert dan toch weer spectaculaire beelden op. Op mijn netvlies dan, want het was al te donker om er een goede foto van te kunnen maken: reeën. In totaal 10 stuks.

Donderdag
Even een avondje iets anders! Met Flip, Trudy en Kelly een avondje lol maken in ObstacleSkillz en meteen Flip z’n verjaardag vieren met Sinterklaastaart!  Er werd vooral heel erg veel gekletst, terwijl we zo nu en dan door de ruimte zwaaiden of in de kussens ploften. Dit was weer te leuk!

Vrijdag
Hoe makkelijk kan een training aanvoelen? Voor de krachttraining bij Huub liep ik een 5 km tempoloopje en ontdekte ik dat ik nog best een kilometertijd van 4.30 kan lopen. Ook de krachttraining ging boven verwachting. Heel bizar, maar de training vandaag voelde zó easy, terwijl we toch de gewichten hadden opgevoerd!
Het leek echt wel mijn dag! Ook toen ik ’s middags wel iets heel groots in mijn schoen kreeg van Sinterklaas (in dit geval was Sinterklaas mijn eigen bankrekening…). Gelukkig was dat groots vandaag nog een stuk papier, over een paar weken zou mijn schoentje geplet worden door een nieuwe auto!

Zaterdag
De week werd goed afgesloten met een groepstraining bij Huub. Vergaten we foto’s te maken! Dit keer geen 150 sandbagsquats, maar wel kettlebell swings, 160m lunges met 20kg kettlebell, touwtrekken en slepen. Sofie en ik mochten nog een keer extra als toetje, want volgende week racen wij in…. Florida!

Totaal loop kilometers deze week: 24 km
Jaartotaal loopkilometers 2018: 944 km

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!