Training

Sportweek 1 2015

Nieuw jaar, dus tijd voor een andere insteek. Mijn sportweek krijgt een make over. Deed ik voorheen eigenlijk enkel verslag van gelopen kilometers, nu breng ik mijn week letterlijk in beeld. Zo mogelijk van iedere dag een foto.

Zondag
Bij de winkels van Runnersworld werd de Night Run gelopen. Ik hielp in Utrecht mee achter de schermen. Zo’n 100 lopers trokken zich niets aan van de gladheid en legden, volgehangen met lampjes en versieringen, de Night Run in Utrecht af.
RunAndreaRun Runnersworld Night Run
Maandag
Een Crossfit wod om van dood te gaan. De squat clean & jerk is nog iets waar ik veel op moet oefenen. Door Crossfit merk ik dat ik ongelooflijk stijf in de enkels ben! Een voorvoetlanding heeft dus niet alleen voordelen… Het werd bij mij dus een power clean. Met op iedere minuut een herhaling, 2e minuut 2 herhalingen, etc. Moet je niet de tel kwijt raken…

Dinsdag
Koffie!! Ik was door mijn boontjes heen en heb bij mijn favoriete koffiezaakje in Utrecht lekkere verse boontjes gehaald. Dan drink je natuurlijk meteen even een cappuccino!
RunAndreaRun 30ml
’s Avonds gaf ik de laatste training van het jaar. De reguliere groep en de clinic werden vanavond samengevoegd, omdat we een kort programma hadden. Zaterdag lopen de meeste lopers namelijk de Florijnwinterloop.

Woensdag
Op de laatste dag van het jaar wordt er nog even een leuke wod afgewerkt. De snatch had ik nog niet eerder gedaan, dus deze training was voor mij puur techniek met weinig gewicht. De stijfheid in het bekken kon ik met een overhead squat wat verbeteren.
Oud en Nieuw wordt rustig thuis gevierd met foute Schlagers, bier en oliebollen.
RunAndreaRun
Donderdag
Ik slaap een gat in de dag en besluit het jaar rustig aan te beginnen. Die snatches van de dag ervoor… zoooo…. Dus doe ik rustig  en pruts ik aan de website. Dagelijks doe ik oefeningen om de stijfheid in de rug zoveel mogelijk tegen te gaan en de enkelmobiliteit te vergroten.

Vrijdag
Een wod van een andere categorie. The rope almost killed me! Double unders heb ik nog niet onder de knie en ik raakte volledig verstrikt in het touw! Dan maar single unders… 3 x 300!!
RunAndreaRun crossfitO en heb je mijn oproepje al gezien? Ik maak van jouw vraag mijn queeste. Geen vraag is me gek, dom of moeilijk genoeg. Ik ga voor jou op zoek naar het antwoord.

Zaterdag
Geen Florijnwinterloop voor mij, maar ik genoot wel van de sfeer en de gezelligheid op Sportpark de Grift. Ik hielp op de stand van Herzog Medical. De jaarlijkse Nieuwjaarsreceptie was weer geslaagd met heel veel bekende loopmaatjes! RunAndreaRun Herzog Medical

Gelopen heb ik deze week dus nauwelijks…. shame on me. Daar gaat mijn goede voornemen… Volgende week dan maar weer eens serieus starten met de benen strekken.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!