Training

Sportweek 10 2014

Het plan was om zondag een stukje te gaan lopen. Niet zo ver, gewoon lekker. Maar het was prachtig mooi weer en de beentjes deden soepel hun werk. De kilometers schoten onder de voetjes door en ik probeerde allerlei smoezen te verzinnen om vooral nog niet terug naar huis te hoeven. Zo werd een klein stukje lopen toch nog een mooie duurloop van 17 kilometer. Een duurloop op weg naar een rijk leven.

Maandag weer de baan op bij LGAS. De groep lijkt steeds groter te worden: 80 man op de baan! De opdracht van vanavond was een half uur 1000-tjes lopen met tussendoor 200m rust. Dat werden er 5 in een mooi soepel tempo van 3.50-4.00 min/km. Dinsdag mocht ik weer zelf voor de groep staan.

Woensdag was een verplichte rustdag. Verplicht omdat ik die middag naar de manueel moest en dat betekent even een paar dagen rustig aan. Dus donderdag op de baan werd er alleen een beetje losgelopen. Alles op alles om zaterdag fris aan de start te staan voor Mud Masters. Een wedstrijd met drie doelen. Werden ze gehaald? Dat lees je morgen…

zo: duurloop (17 km)
ma: baantraining LGAS, 5 x 1000m (9 km)
di: training geven (5 km)
do: loslopen (6 km)
za: Mud Masters (18 km)

Totaal loopkilometers: 55 km
Jaartotaal loopkilometers 2014: 463 km
Weekgemiddelde: 49 km

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!