Training

Sportweek 12 2013

Zondag had ik de dag van mijn leven! De Antwerp Urban Trail gaat de boeken in als 1 van de allerleukste en mooiste lopen waar ik aan mee heb gedaan, wat een belevenis! Dwars door de stad, door smalle steegjes en het stadhuis! Een prachtig parcours met daarachter een geweldige organisatie.

Na dit drukke weekend kregen de benen 2 dagen rust, waarna woensdags een duurloop werd gelopen om een deel van de route van de RunTwitterRun op papier te zetten. Een stukje bos waar ik eigenlijk nooit kom, terwijl het zo dichtbij is, leverde een mooie nieuwe duurlooproute op. En 2 reetjes in het veld. Maar de kuiten voelden aardig gespannen aan. Na een rustdag op donderdag liep ik vrijdag nog even de route van de 10 km RunTwitterrun. Het is deze week even rustig aan doen na een druk weekend en in aanloop naar het NK Veldloop gemeenten.

De training van zaterdag werd daarom ook overgeslagen. Maar dat had ook te maken met de shoot voor Runnersworld Utrecht waar we zaterdag de hele dag mee zoet waren. En koud dat het was! Ik kan de lente wel af willen dwingen, maar vandaag won koning Winter toch echt van me toen ik in short en t-shirt stond te blauwbekken…

zo: Antwerp Urban Trail (12 km)
wo: duurloop (15,5 km)
vr: loslopen (11,5 km)
za: shoot Runnersworld (1 km)

Totaal loopkilometers: 40 km
Jaartotaal loopkilometers: 579 km
Weekgemiddelde: 48 km

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!