Training

Sportweek 12 2014

Wat een heerlijke afwisselende week was dit! Zondag werd afgetrapt met een RunAlongRun met Marlies, waarbij ik Marlies alvast wat kennis liet maken met een paar oefeningen die de deelnemers van de I WILL #NeverLoseTheFocus training op 30 maart gaan mee maken. De volgende dag had ze spierpijn… en niet alleen van het lachen!

Na de training maandagavond had ik zelf spierpijn… Het programma bestond uit 10 keer 2 minuten tempo en die hakten er behoorlijk in… Daarom dinsdag even een rustdagje die ik doorbracht door voor de groep te staan. Ondanks de regen, die met bakken uit de lucht kwam, waren er maar een paar mensen afwezig! Bikkels!

Donderdag was het totaal ander weer. Nog warmer dan het ooit rond deze tijd geweest is! Op de mtb ging het naar de training op de baan, waar ik in marathontempo het programmaatje liep. Vervolgens op de mtb weer terug. Ik zal blij zijn als het straks langer licht is en ik op de racefiets naar training kan… Dat rijdt toch iets comfortabeler.

Met het oog op mijn laatste laaaaaange laaaaaaaaangzame duurloop van zondag deed ik het deze week behoorlijk rustig aan. Vrijdag bracht ik door in de sportschool waar ik mee deed aan een circuit training en zaterdag hadden we vanuit Loopgroep Aart Stigter onze eerste Berlijn-clinic. Een heerlijke intervaltraining op marathontempo. Waren alle intervaltrainingen maar zo ontspannen…

zo: RunAlongRun (7 km)
ma: baantraining LGAS, 10 x 2 min (10 km)
do: baantraining Altis, 3 x 800m en 3 x 200m (9 km)
za: training LGAS, 7 x 1000m (10 km)

Totaal loopkilometers: 36 km
Jaartotaal loopkilometers 2014: 552 km
Weekgemiddelde: 48 km

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!