Training

Sportweek 13 2013

Dit was zo totaal geen doorsnee week! Zondag liepen we in Doorn de eerste Utrechtse Heuvelrug RunTwitterRun!! Door een paar afzeggingen, het koude weer en wedstrijden in het land waren we met een klein groepje, 9 in totaal. Maar wat was het gezellig en vooral dus heel erg koud! Na een duurloop van 10 of 20 kilometer sloten we af met een lekkere lunch. Iedereen was zo enthousiast en ik niet minder! Dus ik ben al bezig met het plannen van een volgende RunTwitterRun. Hou de site in de gaten!

Dinsdags vertrokken we al richting het hoge noorden, waar ik woensdag zou deel nemen aan het NK Veldloop gemeenten. Door de combinatie van de winterse kilometers de laatste maanden, de bietensap en een ongezonde dosis stress won ik hier de 9 kilometer! En dat resulteerde de volgende dag in wat stijve benen. Donderdags werd een bezoek gebracht aan Westerbork en wandelde ik de benen weer los. Bewust werd er vrijdags ook niet gelopen.

Zaterdagochtend trainde ik weer volle bak mee met de trainingsgroep in Amerongen. Een pittig programma, want we liepen 2-4-6-8-10 minuten op tempo met 2 minuten rust.
Hiermee komen mijn trainingskilometers deze week uit op het laagste aantal gelopen dit jaar. Maar boeien! Er stond een mooie wedstrijd tegenover!

zo: RunTwitterRun (11 km)
wo: NK Veldloop gemeenten, 9 km (12 km)
za: training LGAS, 2-4-6-8-10 min (11 km)

Totaal loopkilometers: 34 km
Jaartotaal loopkilometers: 613 km
Weekgemiddelde: 47 km

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!