Training

Sportweek 14 2014

Het afbouwen is begonnen en dat voelt raar. Geen lange duurlopen meer. Nog één keer een wedstrijd en uiteraard ging die waardeloos, zoals een generale hoort te gaan.

Zondag gaf ik samen met Ed de I WILL #NeverLoseTheFocus training. Een aantal had woensdag nog spierpijn… Dan kan ik alleen maar concluderen dat ze keihard gewerkt hebben! Voor de één was de training zwaarder dan voor de ander, maar als iedereen na afloop tevreden zit te lunchen, kan ik alleen maar blij zijn. Trots op de bikkels!

Deze week was het zulk lekker weer dat ik het maandag niet kon laten om tussen de middag even een runchbreak te maken. Vanuit kantoor kan ik zo het bos in en daar liep ik ontspannen een rondje. Vervolgens zat ik de rest van de middag weer fris achter mijn bureau.

Woensdag was dan het laatste piekmomentje voor de marathon van Rotterdam. Even de glycogeen volledig uit de benen lopen. Dat lukte! Maar de tijd was bagger en het liep allemaal niet lekker. Toch een beetje een dubbel gevoel aan de wedstrijd over gehouden.

Maar vrijdag kon ik de twijfel naast me neer leggen. Ik had die dag trainerscursus en sprak mijn trainer, die gelukkig de twijfel bij me weg kon nemen. Nu is het echt aftellen geblazen…

zo: I WILL #NeverLoseTheFocus (4 km)
ma: runchbreak (6 km)
di: training geven (2 km)
wo: NK veldloop gemeenten (11 km)
vr: trainersopleiding (7 km)

Totaal loopkilometers: 30 km
Jaartotaal loopkilometers 2014: 660 km
Weekgemiddelde: 49 km

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!