Training

Sportweek 14 2017

Ik lijk wel weer een ouderwetse hardloper! Er werden deze week wat Crossfittrainingen omgeruild voor een looptraining. Niet alleen omdat het lekker weer was, maar ook omdat ik wéér iets raars heb. Dit keer aan mijn handen…

Zondag
Jeetje ik sta nog na te stuiteren van die mega leuke avond bij Bounz Amsterdam! Wat een geweldige groep vrouwen en wat een lol hadden we!
Anita-Bounz-Your-Body-5Maar geen tijd om er lang bij stil te staan. De kersenbloesem in het Amsterdamse Bos staat vól in bloei en dat vráágt gewoon om een fotoshoot. Laat ik nu net een setje hebben dat nog op de foto moet en perfect past bij de bloesem! Ik had er nog wel uren kunnen rondhangen.
RunAndreaRun-Adidas-UltraBOOST X-Sakura
Maandag
Tijd voor een schoenentest. Omdat ik niet direct hele lange stukken op deze nieuwe schoenen durfde te lopen, heb ik iets slims gedaan: lopend naar mijn ouders om daar ’s avonds te eten en met een omweg weer terug naar huis. Moet ik wel bij zeggen dat we hemelsbreed nog geen 2 kilometer bij elkaar vandaan wonen. Overigens waren dit erg fijne schoentjes, die mee mogen op een langere run!
IMG_20170403_194447

Dinsdag
Het is nu weer lekker lang licht buiten, dus gaan we met de loopgroep lekker de hort op. Als het dan ook nog eens heerlijk loopweer is, kan de groep zo uitgroeien tot 40 lopers! Omdat we langs de weg liepen en ik samen met de andere trainer een bepaald tempo aan gaf, maakte ik zelf ook nog wat kilometers vanavond. Cadeautje!

17814315_1374021932659169_4511400813207203590_o
Woensdag
Wel of geen gekke plekjes in de handen, ik wilde naar Oly-training. De fysio kon voor de training even snel naar de handen kijken en ik kreeg voor Oly groen licht, maar de komende tijd mag ik even niet aan de handen hangen… say what…? Mogelijk zijn de botjes in het verlengde van de ringvingers geïrriteerd en die hebben even rust nodig. Overigens ging de Oly-training weer fijn! Hernieuwde motivatie na het optreden van onze coach Evita op het EK Gewichtheffen afgelopen maandag!

Donderdag
Rustdag! Of gewoon druk. Ik lag er vannacht pas laat in, omdat ik nog wild zat te typen, dus sliep ik vanmorgen even uit. Waar die spierpijn in de hamstrings vandaan kwam… toch niet van Oly? Na ja, dan maar even niet sporten, want ik heb een wild ideetje voor dit weekend. Dan kan een rustdagje ook geen kwaad!
Aan het einde van de middag ging ik op weg naar Rotterdam. Wat een wereldreis in de spits zeg, geen doorkomen aan! Net iets te laat om nog op tijd te zijn kwam ik bij de presentatie van de nieuwste Polar-telg, de M430. Wat ook weer een leuk weerzien was met een aantal bloggers en redacties.
Polar M430
Vrijdag
Het had heel wat voeten in de aarde om een RunAlongRun te plannen, maar uiteindelijk lukte het vandaag! Een ouderwetse RAR met dit keer Shiva, die vandaag 499 dagen op rij aan het hardlopen is in haar runstreak! Haar verhaal lees je komende week! We hadden heel veel lol, klauterden in bomen in haar achtertuin en waren soms zelfs bloedserieus.
17800119_1373625579365471_414114762803543113_n’s Middags bracht ik een bezoekje aan de redactie van SALT magazine. Zij organiseerden een Meet Up met hun leden. Ik vind het een heerlijk magazine, alleen heb ik deze editie al weer uit… Nu moet ik nog een maand of 3 wachten op de volgende! AAAAAHH!!
SALT Magazine

Zaterdag
Mijn plan voor vandaag: eens ouderwets meelopen met de Kippenren in Barneveld! De afgelopen vier jaar heb ik deze run niet meegelopen, terwijl ik daarvóór vier keer een gouden kip mee naar huis mocht nemen. Dit jaar ging ik niet voor een kip, maar voor een 0-meting. Want ik kan me niet eens heugen wanneer ik mijn laatste 10 km op de weg heb gelopen… Verslag van de banaan (huh??) volgt komende week!

Totaal loop kilometers deze week: 33 km
Jaartotaal loopkilometers 2017: 275 km

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!