Training

Sportweek 15 2012

zo: tempo duurloop (10 km)
di: baantraining Altis, 4 x (300-600m) (9 km)
do: baantraining Altis, loslopen (4 km)
za: Kippenren, 10,6 km (13 km)

Totaal loopkilometers: 36 km
Jaartotaal loopkilometers: 511 km
Weekgemiddelde: 34 km

De stijgende lijn wordt voortgezet. Nadat ik vrijdag al met minder pijn op de loopband liep, durfde ik het zondag aan om een duurloopje van 10 km te maken. En dat ging zo lekker! Op een pijnschaal van 1 tot 10 krijgt de enkel een 1,5 en dat is al aanzienlijk beter dan vrijdag (3). En ook het tempo zat er lekker in. Zonder problemen liep ik een tempo van tegen de 12 km/u. Wat 2 weken looprust al niet met je doen…
Dacht ik… Maandag toch een hele lichte reactie in de enkel dus mijn wilde plan van zondagavond om mee te lopen op de 5 of 10 km bij de Jaarbeurs Utrecht Marathon. Toch maar niet. Maar aanmoedigen was net zo leuk, al was er op het terrein zelf weinig van te volgen. Op televisie kon je meer zien en dat was een grote chaos en het weer werd ook steeds slechter met veel wind. Uiteindelijk dus blij dat ik niet van start ben gegaan.
Dinsdag op de baan liep ik het programma van de mila wedstrijdgroep mee. Met 4 x (300-600m) op ontspanning kon ik het programma goed doorkomen. Wel wat meer reactie dan zondag, maar houdbaar en na het lopen trok dat ook vrij snel weg.
Met zaterdag de Kippenren (verslag volgt) op het programma werd er donderdag alleen een beetje losgelopen.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!