Training

Sportweek 15 2014

Aaaarrrg ik word gek! Ik zit stil, ik voelde deze week overal pijntjes, loop het liefst met een steriel mondlapje voor mijn gezicht op kantoor, heb smetangst en alles wat ik eet schiet in een sneltreinvaart door mijn darmen heen, eindigend in het toilet. Carb loading wordt downloading…

In herinner me nog van mijn vorige marathon dat The Week Before een rampenweek is. Ik ben als de dood dat ik mezelf blesseer, een ongeluk krijg, of een virusinfectie op loop. Met allemaal hoestende collega’s om me heen is vooral dat laatste iets wat me bezig houdt. De laatste week is een week waarin ik heel erg onrustig ben. Ik sta op standje trainingsrust… En rust roest, dus probeer ik zo nu en dan nog een beetje rond te dribbelen. Maar alles met mate.

Zondag werden nog de meeste kilometers gelopen tijdens De Kleine Huiskamer Run. Meteen het startschot om met tapering te beginnen, zoveel eten was er tijdens de aansluitende high tea! Heerlijk, gezond, maar zo veel…

Dinsdag gaf ik training samen met Ellen. Nu het zomertijd is lopen we buiten het sportpark en dat leverde mooie plaatjes op. Ik dribbelde rustig achter de groep aan en de oefeningen aan het begin en het einde van de training waren voor mij zelf ook even lekker.

Vrijdagochtend haalde ik mijn startnummer op en bezocht meteen de Marathon Expo. De marathonkriebels worden met de minuut erger. Echt bizar hoe druk het al was in de ochtend! maar ik had mijn nummer. `daar hoef ik zondag niet meer voor in de rij te staan. Met de trainersopleiding s’ avonds deed ik het rustig aan. Met de mtb peddelde ik met de groep mee en deed wat oefeningen mee. Zijn die benen er klaar voor?

zo: De Kleine Huiskamer Run (11 km)
di: training geven (4 km)
vr: trainersopleiding (6 km)

Totaal loopkilometers: 21 km
Jaartotaal loopkilometers 2014: 681 km
Weekgemiddelde: 47 km

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!