Training

Sportweek 16 2014

Djeez wat een week! Een week waarin ik nogal euforisch rond liep te stuiteren. De paashaas was er niets bij! De marathon van Rotterdam bracht ongeveer wat ik gehoopt had en daar ben ik meer dan tevreden mee. Eigenlijk ook wel trots, al zeg ik dat niet snel van mezelf. Want ik weet dat ik sneller kan… Dus begin ik al meteen weer met nieuwe plannetjes te smeden…

Maar de rest van de week werd er dus bijna geen klap uitgevoerd. Dat was tot en met woensdag niet zo erg omdat ik barstte van de spierpijn en zelfs stiekem de lift nam op het werk. Maar toen ik donderdag op de baan alleen een stukje los liep ging dat best lekker. Vrijdag was ik zo rusteloos. De benen willen, maar laat ik es een keer verstandig zijn en even luisteren naar de experts om me heen: RUST!

Zaterdag had de Start to Run clinic de laatste training en die deden we maar meteen met alle loopgroepen samen! Een gigantische groep liep 3, 4, of 5 kilometer in het Amerongse bos. Had ik vooraf gedacht dat ik gewoon een beetje rond zou dribbelen, kreeg ik de opdracht om ‘gewoon’ maar de 5 kilometer te doen. Rustig van start en stiekem een beetje gaan versnellen om te kijken hoe het met de benen staat. Heb ik zondag een marathon gelopen? Heerlijk ontspannen, genietend van iedere stap. Geen zwart gat te bekennen.

zo: Rotterdam marathon (43 km)
do: baantraining Altis, loslopen (4 km)
za: training LGAS, 5000m (9 km)

Totaal loopkilometers: 56 km
Jaartotaal loopkilometers 2014: 737 km
Weekgemiddelde: 48 km

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!